5 stavki koje govore da vam je potrebno renoviranje kancelarije

Featured image
5 stavki koje govore da vam je potrebno renoviranje kancelarije i malo osveženje enterijera. Malo habanja je prirodan deo procesa starenja, a vaša kancelarija se ne razlikuje. Složićete se da ima i šarma u tim malim nepravilnostima... Ali samo zato što vaša kancelarija stari ne znači da treba da žrtvujete stil. Ako ste umorni od svog dosadnog starog poslovnog prostora, možda je vreme da razmislite o renoviranju kancelarije. Ako radite od kuće i možete da ukrasite svoju kancelariju po svom ličnom ukusu.

Znakovi upozorenja za renoviranje kancelarije

1. Decenija se promenila i zaboravili ste da kažete svom enterijeru tu činjenicu Ako osećate nostalgiju za prošlošću dok hodate hodnicima, vaš poslovni prostor je možda zastareo. Bilo da je u pitanju nameštaj, oprema, skladište ili tehnologija, moderna ažuriranja mogu učiniti čuda za produktivnost, moral zaposlenih i utisak koji potencijalni zaposleni i klijenti imaju kada posete. Vama je zapravo potreban nov kancelarijski nameštaj ili stolica... 2. Ići ćete bilo gde, osim u svoju kancelariju, kada su u pitanju sastanci sa klijentima Imate samo jednu priliku da ostavite prvi utisak. Ako vam je neprijatno da organizujete sastanke klijenata u svojoj kancelariji, onda ste zakasnili za renoviranje kancelarije. Vaš prostor treba da bude okruženje na koje ste vi i vaši zaposleni ponosni, a ne ono koje želite da sakrijete od sveta. 3. Vaša kancelarijska atmosfera i vaš brend se bore za dominaciju Vaše kancelarijsko okruženje treba da podržava vaš brend, a ne obrnuto. Vaš brend je odraz vrednosti vaše kompanije i timske kulture; to si ti. Stvaranjem prostora koji oličava identitet vašeg brenda, dajete svojim zaposlenima priliku da svakodnevno žive i udišu vrednosti vaše kompanije. uređenje prostora

Renoviranje kancelarije

4. Imate probleme u rastu i progresu Ako ormar za skladištenje počinje da izgleda kao idealno mesto za kancelariju tog novog zaposlenog, onda nešto nije u redu. Uspeh koji je neophodan za proširenje osoblja je divna stvar, ali uverite se da vaša kancelarija može da ide u korak. Ne postoji brži način da se smanji moral – i potencijalno taj novi posao – nego da se zaposleni spotaknu jedni o druge da bi ga podržali. 5. Zaposleni udaraju u zid, bukvalno Saradnja je kralj ovih dana. Ako su svi vaši zaposleni smešteni u kancelarijama i kabinetima, kako bi oni trebalo da efikasno sarađuju? Razmislite o različitim načinima promovisanja timskog rada uključivanjem više otvorenih prostora u svoj novi izgled kancelarije. Radne stanice iz naše ponude upravo nude tu vrstu transparentnosti u radu. Naravno svaki deo nameštaja koji vam je potreban možete kod nas izraditi po želji tako da je i minimalno osveženje zapravo nova energija koja je uneta u vaš radni prostor.