Enterijer i trendovi za 2022. godinu,

Featured image
Enterijer i trendovi za 2022. godinu: Koji će stil obeležiti narednu godinu? Kada je reč o opremanju navikli smo da uvek gledamo korak dalje. Poslovno opremanje je ove zadnje dve godine doživelo velike promene. Šta nam sledi u narednoj godini?

Enterijer i trendovi za 2022. godinu

"Open space" poslovni prostori su morali da pretrpe određene promene. Rad od kuće je postao sasvim normalan izbor, online edukacija je sada možda više poželjna no ranije. Mnogi poslovi su morali da pređu na online rad, neki poslovi su morali da skrate svoje radno vreme. Sve ove stavke ali i neke bitne koje nismo nabrojali dovelie su do toga da se izmeni koncept uređenja prostora. Ono što je zajedničko svima jeste da su svi tražili sigurnost i udobnost. Biilo da radite od kuće ili iz kancelarije, bilo da ste student, učenik, programer ili arhitekta potrebna vam je apsolutna podrška tokom rada. Kada imate podršku možete u potpunosti biti koncentrisani na ono što radite. Sada dolazimo i do stolice. Udobna stolica je zapravo sastavni deo bilo kog posla i rada za kompjuterom. enterijer i trendovi za 2022. godinu

Uređenje prostora i kompjuterska stolica

Kada smo kod najavljenih trendova za 2022. dodinu i kod radnih stolica, moramo reći da će tu i dalje ostati nepromenjeno stanje. Prvo mesto i dalje drže ergonomske stolice koje su pokazale koliko zapravo mogu biti pouzdan partner prilikom dugotrajnog rada. ERGONOMSKE STOLICE Ono što se možda menja jeste boja koja dominira prilikom kupovine. Sve je više onih koji se odlučuju da svoj enterijer urede po industrijskom minimalizmu i na taj način boju nameštaja i stolice usklađuju sa prosotrom. Takođe ono što se promenilo kod kupovine jeste mogućnost kupovine online, sve je više nas koji kupujemo online. međutim pre kupovine sada smo već iskusni kupci kancelarijskih stolica mi odlazimo da probamo stolicu. Mnogima savetujemo testiranje željenog modela stolice pre kupovine. Najčešći presudni faktor pri kupovini stolica je slajder sedište i dubina sedišta. 

Kancelarijski nameštaj i stil za 2022. godinu

kancelarijski nameštaj i stil za 2022. godinu Kada smo kod kancelarijskog nameštaja on igra presudnu ulogu kod sigurnosti. Do 2020. godine u poslovnim enterijerima dominirali su "open space" kancelarijski prostori. Ovaj način uređenja je decentralizovao radna mesta, omogućio brzu, jednostavnu i laku komunikaciju između radnih sektora i kolega. Mnogi su u ovakvom uređenju videli benefit i progres. Međutim kao što znamo mnogi takvi prostori su morali radi bezbednosti zaposlenih da pretrpe određene promene. Kao odgovor na te promene došli su pregradni paneli. Pregradni paneli, pregradni zidovi, koi pružaju mogućnost brzog i lakog ponovnog nameštanja i ugradnje, su postali sinonim za moderne kancelarije. Mobilni pregradni zidovi su omogućili da sve ostane isto, a da u isto vreme zaštita bude na najvećem mogućem nivou. Tako da za 2022. godinu i veće poslovne prostore trend donosi pregradne panele i zidove. Naravno boje prilagođavate svojim potrebama i usklađujete ih sa ostalim enterijerom.

Radne stanice

radne stanice Radne stanice su postojale i ranije, međutim njihov dizajn je sada više nego popularan. Ono što one nude jeste brza komunikacija između kolega, a u isto vreme svako od njih ima svoj radni kutak i zaštitu. Ono što smo mi primetili jeste sve veći broj kupaca i kompanija koje se odlučuju na kupovinu. Boje i dezene možete birati sami. Isto tako i nogare stolova možete birati sami. Nije bitno da li se vaša kompanija bavi knjigovođstvom, prodajom ili izradom sajtova, bitno je da ste našli idealnog partnera u radu. Za kraj da dodamo i sve veću popularnost elektro podesivih stolova. Podesivi stolovi su sada više nego popularni kod svih radnih profila, od studentata do projektanata. Stolovi koji nude mogućnost podešavanja visine ponudili su apsolutni komfor pri radu. Tako da ako zaokružimo celokupnu priču videćemo da smo ostali možda na početku ovog teksta. Trend koji donosi 2022. godina ogledaće se u potpunom komforu pri radu i naravno zaštiti.