Gejmerska stolica M 22

Featured image
Gejmerska stolica M 22 je nov model iz naše ponude. Modrulj se uvek trudi da ponudi ono što se traži na tržištu. Gejming stolice više nisu predviđene samo za gejmere, zbog svoje ergonomije one su sve češći izbor mnogih.

Gejmerska stolica M 22

Model M 22 odlikuje inovativan dizajn. Ono što se odmah može videti jeste dobar anatomski izgled i lumbalna podrška. Za ovaj model stolice možemo odmah reći da spada u grupu ergo profesional stolica.  Gejmerske stolice su na tržište dospele zahvaljujući, kako i samo ime kaže, gejmerima i ljubiteljima 3D realnosti. Međutim zbog svog komfora i dizajna gejming stolice su brzo osvojile i druge. Gejming je jako zahtevan, bilo da se bavite gejmingom profesionalno ili u slobodno vreme znate da je dugo sedenje iscrpno za organizam. Iz tog razloga su se na tržištu pojavile prvo ergonosmke fotelje koje su nudile komfor i udobnost. Nakon samo par serija ergo gejming fotelja, pojavile su se i gejmerske stolice koje su nadmašile sva očekivanja.

Gejmerske stolice

gejmerska stolica m 22

Šta je odlika gejmerske stolice?

Stolice za gejming odlikuje kao prvo prostran sedalni deo. Pošto je gejming  odlikuje dugotrajni rad i zahteva dugotrajno sedenje, onda je logično da se na sedalnom delu najviše uradi kada je u pitanju ergonomija i sam anatomski dizajn. Isto tako dobru stolicu za gejmere odlikuje ergonomski naslon i lumbalni deo, glavonaslon i rukonaloni koji su lagani, meki i spremni na fleksibilnost.  Kako je ovo opis idealne stolice, tako su i mnogi drugi koji se bave sasvim drugačijim poslom shvatili da je stolica za gejming možda pravo rešenje za njih. Gejmerske stolice sada možete naći i u kancelarijama dizajnera, arhitekti, knjigovođa, menadžera,... spisak se može nastaviti u beskonačno. Popularnost gejmerskih stolica je tolika da već utiču na izradu budućih modela ergonomskih stolica. Kako je futuristički stil jako popularan, a anatomski dizajn u modernom poslovnom svetu neophodan onda je spoj ergonomske i gejmerske stolice neminovan.

Model M 22: Gejmerska stolica koja se prilagođava

Gejmerski model M 22 odlikuje kao prvo anatomski izgled i futuristički dizajn. Ono što je dobro na ovom modelu kao posebna stavka koja se izdvaja jeste naslon za glavu koji idealno prati liniju kičme. Znači ako hoćete rad ili igranje igrica bez bolova onda je ovo model stolice za vas. Stolica nije zahtevna kada je u pitanju prostor, tako da se lako može implementirati i u manje radne jedinice, kancelarije ili možda kućne uslove. Dizajn same stolice je takav da se idealno uklapa u sve stilove, enterijere i ambijente. M 22 ne samo da je udobna i dobra stolica, već se i po dizajnu nameće u prostoru tako da nudi nezaboravan i autentičan pečat ako njome opremate kancelariju. Stolicu možete isprobati u našim salonima i uveriti se u njenu udobnost. Ako imate dodatnih pitanja u vezi ovog gejmerskog modela stolice, možete nas slobodno kontaktirati.