Kada je vreme za kupovinu kancelarijske stolice?

Featured image
Kada je vreme za kupovinu kancelarijske stolice? Kupovina kancelarijske stolice znači i bolji uslovi rada na poslu. Međutim danas je sve više ljudi koji rade od kuće, a tu su i studenti i đaci... Svim tim navedenim kategorijama jeste potrebna dobra stolica. Dobra stolica nije samo rad i učenje bez bola i naprezanja, dobra stolica je i održiva koncentracija.

Kada je vreme za kupovinu kancelarijske stolice?

Ako nemate dobru ergonomsku ili radnu stolicu vreme je da je nabavite. Možda imate staru stolicu koja je dotrajala i želite da je zamenite. Da krenemo redom onda.

Prvi put kupijete ergonomsku ili radnu stolicu

Možda ste po prvi put odlučili da je vreme da sebe ili svoje zaposlene obradujete dobrim i kvalitetnim ergonomskim stoolicama. Ako je to slučaj onda je ovaj deo teksta za vas. Isto tako ako radite od kuće ili ste student ili đak i sada po prvi put tragate za ergonomskom stolicom ovo je opet deo teksta za vas. Kada birate stolicu prvo je birate tako što se uverite da je njena nosivost dobra za vas. Imate stolice koje trpe do 120kg opterećenja, ali imate i one koje trpe 140kg opterećenja. Sve u svemu morate znati da Modrulj, kao proizvođač stolice može dodatno ojačati sedalni deo i time prilagoditi stolicu po važim željama. Ima razlike kada kupujete stolicu za vaš radni prostor ili rad od kuće i kada kupujete stolicu za opremanje vašeg posovnog prostora.

Kada kupujete stolicu za rad ili učenje od kuće

Ako stolicu kupujete za vaš lični prostor ono na šta trebate obratiti pažnju jeste dimenzija stolice. Neke stolice umeju biti dosta glomazne ako je vaš dom u pitanju. Iz tog razloga se uverite da dimenzija stolica savršeno odgovara prostoru za koji je namenjena. Posebno isto na šta trebate obratiti pažnju jeste radni sto. Ako imate već radni sto izmerite dimenzije stola i uverite se da stolica se idealno uklapa uz njega. Ako ne može idealno da se uklopi onda rad pri udaljenosti od radne table stola nije rešnje. Tako da pogledajte dimenziju sotla, i onda pogledajte dimenziju željene stolice.

Kada kupujete stolicu za poslovni prostor i opremanje

Kada kupujete veću količini stolica onda trebate videti koja je srednja vrednost nosivosti. Isto tako kada je reč o poslovnom opremanju kancelarija većina kancelarija ima različite ergonomske stolice ali ako se radi o grupnim kancelarijama ili salama za sastanke onda sve stolice jesu isti modeli i istih boja. Što se tiče opcija vi uvek kod nas možete izabrati dodatne opcije koje odgovaraju vama i vašim zaposlenima. Boje, dezene i materijale birate takođe tako da se idealno uklapaju uz enterijer vašeg poslovnog prostora.

Zamena stare postojeće stolice novom/ Zamena staro za novo

Modrulj nudi opciju koja je jako popularna, a to je zamena stare stolice za novu. Šta dobijate time? Kada je vreme za kupovinu kancelarijske stolice Tokom meseci i godina sedenja prvo što propadne na stolici je sunđer. Kada se sunđer od korišćenja stolice istroši onda stolica više i nije tako udobna. Isto tako često mehanizmi popuste tokom višemesečnog korišćenja. Mi nudimo opciju zamene uz popust. Ako imate staru, dotrajalu stolicu donesite je kod nas i mi ćemo vam dati popust na kupovinu nove stolice. Ovo isto važi ako imate veću količinu stolica kojima ste opremali vaš poslovni prostor. Isto možete uz popust kupiti nove stolice koje vam odgovaraju. Da za kraj dodamo mogućnost i servisiranja stolica. Ako vam je potreban servis stolica isto tako smo u mogućnosti da vam izađemo u susret. Nije važno ako stolice niste kupili kod nas mi ćemo ih rado servisirati i osvežiti za ponovno korišćenje.