Akcija!

Barska stolica 4U 0020 outlet

Šifra proizvoda: 4u5722-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-4

5.940,00 RSD

OBAVEZNO prilikom porudžbine naglasiti da je roba OUTLET!

  • 4 kom na stanju za brzu isporuku u beloj rustičnoj boji.

Uvozni model, uvoznik: Modrulj d.o.o.

  • Boje: Melita natural, Melita rustic, izguljeno bela, crvena, mlečno bela, crna mat, crna patina, plava patina.
  • Materijal: metal.
  • Dimenzije: širina 43 cm, dubina 43 cm, visina 76,5 cm, visina sedišta 76,5 cm.
  • Pakovanje 1 komad.

Barska stolica 4U 0020

barske stolice modrulj

Barske stolice Beograd

Barska stolica 4U 0020

Barske stolice iz naše ponude krasi moderan i inovativan dizajn. Kupovinom barskih stolica iz našeg asortimana ne samo da upotpunjujete vaš enterijer, već dobijate i potpuni komfor. Stolice iz ovog asortimana su u potpunom skladu za trendovima i u potpunosti se prilagođavaju stilu vašeg enterijera. Bilo da opremate dom, restoran ili kafić stolice će se savršeno uklopiti uz ostali inventar.

Barske stolice Novi Sad

Ako ste u potrazi za barskim ili šank stolicama uvek nas možete posetiti u našim izložbenim salonima. Na ovaj način vi možete videti i testirati model stolice koji vam se svide. Isto tako naše ljubazno osoblje vam može pomoći prilikom odabria pravih modela za vas. Isto tako svi modeli su vam dostupni i online. Tako da uvek nas možete kontaktirati i poručiti stolice koje vama odgovaraju. Naš asortiman barskih i šank stolica je takav da imate dostupne različite modele stolica u raznim bojama i na ovaj način u potpunosti usklađujete vaš enterijer.

Ako vam je potreban savet prilikom opremanja ili nameštaj koji bi se uklopio ne oklevajte da nas pozovete. Izrada nameštaja i stolica po vašoj želji je naša specijalnost. Na ovaj način mi vam nudimo da dizajnirate ono što je vama potrenbno po vašoj meri.