Konferencijska stolica M 285/OM

23.520,00 RSD

PREZENTACIJA PROIZOVDA M 285

 

Konferencijska stolica Modrulj M 285 je proizvodni model, veliki izbor opcija boja i materijala, komponente većinski poreklom iz EU.

Konferencijska stolica M 285

Cena osnovnog modela  je 19.600,00 + pdv (hromirane sanke u mreži, bez rukonaslona). U ponudi je više tipova opcija baza i materjala koji se isporučuju uz doplatu na osnovni model.

Stilska italijanska Modrulj konferencijska fotelja sa mogućnošću biranja boja i materijala čiju boju možete sami izabrati u skladu sa enterijerom Vaše kancelarije poseduje metalni ram, ergonomski oblikovano sedište i naslon, i metalne hromirane sanke ili nogice.

Konferencijska stolica M 285

U ponudi su visoki i niski naslon za ledja, a ova Modrulj konferencijska fotelja može biti na zvezdi ili na sankama za radne ili konferencijske prostorije. Mehanizam može biti sa jednom pozicijom zaključavanja ili sa više pozicija zaključavanja u zavisnosti od potrebe i budžeta korisnika, dok je izdržljivost stolice do 120 kg.

Opremite konferencijsku salu svoje firme ili kompanije najkvalitetnijim konferencijskim stolicama, koje će svojom udobnošću i dizajnom kupiti sve vaše klijente i poslovne saradnike. Pogledajte karakteristike M 285JS/sanke i poručite online.

 

Dimenzije:

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

Konferencijska stolica M 285

 

Materijal za tapaciranje ALOVA – NA UPIT

Materijal za tapaciranje BOMBAY – NA UPIT

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – NA UPIT

Materijal za tapaciranje BOND – NA UPIT

 

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – NA UPIT

Materijal za tapaciranje KOŽA – NA UPIT