Akcija!

Sklopivi ketering sto 4U 5064, 152x76x74 outlet

Šifra proizvoda:

5.760,00 RSD

OBAVEZNO prilikom porudžbine naglasiti da je roba OUTLET!

  • 1 kom na stanju za brzu isporuku beloj boji po sniženoj ceni.
  • Rok isporuke za narudžbine 2-6 nedelja od dana poručivanja po punoj ceni.

Uvozni model, uvoznik: Modrulj d.o.o.

Opis:

  • Dimenzije: 152x76x74
  • Debljina stola: 5 cm
  • Boja: bela.
  • Ram: plastificirani metal sive boje, prečnika 28mm, debljine 1mm.
  • Težina: neto 12 kgr – bruto: 13 kgr.
Sklopivi ketering sto 4U 5064
 Sklopivi ketring stolovi iz naše ponude odgovaraju potrebama. Bilo da se radi o kupovini sklopivog stola za kućne potrebe ili potrebe opremanja prostora. Ovakav tip stolova uvek može naći svoju primenu.
Sklopivi ketering sto 4U 5064 je mali, lagan i odličan za slavlja, proslave i slične događaje. Stabilan je i pouzdan što ga čini idealnim kada je reč o serviranju hrane.
Radna površina se sastoji od plastificiranog metala tako da se lako održava. Sva sredstva koja u sebi nemaju abrazivne elemente dolaze u obzir. Zbog lakog održavanja na njemu je moguće da radite gotovo sve, od pripreme pa do serviranja hrane.

Sklopivi ketering stolovi

Ovakav tip stolova se najviše koristi prilikom dolaska gostiju kako bi zadovoljio potrebe za dodatnim mestom. Možete ga koristiti za vaše potrebe u kućnoj varijanti ili kada opremate restoran ili kafe. Naravno ovi stolovi su našli primenu i kada se radi o potrebi dodatnih mesta za sedenje. Možete ih iskoristiti za svrhu koja vama odgovara.
Lako odlaganje i skladištenje ovih stolova je dodatna prednost. Prilikom sklapanja ne oduzimaju puno prostora i lako se iznova postavljaju.
Uvek nam se možete obratiti za dodatni savet ili pomoć oko odabira željenog stola ili njegovih dimenzija. Nastojimo da uvrstimo u ponudu sve ono što vi od nas tražite.