Osvežite svoj prostor malim ali važnim stvarima

Featured image
Osvežite svoj prostor malim ali važnim stvarima, to je ona rečenica koja znači: Sitnice su sve. Međutim kada umete da ukombinujete sitnice u prostor, do postane umetnost.

Osvežite svoj prostor malim ali važnim stvarima

Sapiens je nešto novo u našoj ponudi. Ove police su od sada u našem delu kancelarijskog nameštaja u ponudi. Sapiens polica dolazi od proizvođača BBB iz Italije. Italijanski smisao za dizajn prevazilazi samu funkcionalnost i prerasta u nešto mnogo više. Ove police su spoj funkcije, dekoracije i stila. Ako ste se pitali na koji način da osvežite svoj prostor, Sapiens je na to pitanje pravi odgovor. Sama polica dolazi u tri dimenzije. Tako da prema potrebi možete kupiti onu koja vam najviše pristaje u vašem prostoru. Ako opremate hol vašeg poslovnog prostora, ova polica može poslužiti i kao vrhunski ukras. Isto tako u samoj kancelariji može imati višenamensku funkciju. U isto vreme praktična, a isto tako i fantastičan detalj.

Modrulj kancelarijski nameštaj

Kao se Modrulj trudi da svoju ponudu uvek prilagodi potražnji tako smo i sada u našu ponudu uvrstili police Sapiens. Ono što je bitno da znate bilo da osvežavate svoj prostor, opremate ga ili redizajnirate sam izgled jeste da od nas uvek možete očekivati podršku. Najbolji prostor je onaj koji ima sklada. Sklad u prostoru se postiže vrhunskim izgledom, stilom i multifunkcijom. Rešenje za sve to je nameštaj izrašen po meri. Kada već radite nameštaj po meri, onda birate i sam dezen i boju nameštaja. Kada imate osnov prostora i nameštaj za to, onda na red dolaze te sitnice koje oplemenjuju i nadahnjuju sam prostor.  Stil prostora je sama umetnost i inspiracija. Gradite imidž uz pomoć malih stvari. Mi smo tu da vaše snove napravimo i na javi. Ako imate bilo kakva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Mi smo uvek tu da našim iskustvom damo pravi odgovor za vašu potrebu.

Spiens polica

Sapiens je vertikalna metalna polica za knjige, ofarbana epoksidnim prahom, formirana od pravougaonog dela 100×30 uspravno sa nezavisnim policama. Polica se izrađuje u tri različite visine: v 97 cm, v 152 cm i v 202 cm. Isto tako Sapiens možete pronaći u par boja, tako da se idealno može uklopiti u bilo koji enterijer. Ova polica je predstavnik futurističkog dizajna koji se oslanja najviše na industrijski stil sa primesom minimalizma. Zbog tog idealnog sklopa prostor u kome je ova polica ne može biti nezapažen. Iz tog razloga sama polica služi i kao ormarić za knjige ali i kao dekoracija.