Tradicionalno i moderno uređenje: Iz drugog ugla

Featured image
Tradicionalno i moderno uređenje se uvek razlikovalo. Postoji ta linija koja jasno govori šta je klasika, a šta je moderno. Međutim... Kućni dekor je bio definicija o udobnosti i opuštanju, za razliku od kancelarija koje su dizajnirane za koncentraciju i saradnju. Međutim, sada kada možda i živite i radite kod kuće, važno je da napravite odgovarajuću postavku za rad od kuće.

Tradicionalno i moderno uređenje

Istraživanje kompanije Clever otkrilo je da 63% zaposlenih radije radi od kuće nego u kancelariji. Lako je razumeti zašto: Rad od kuće može biti divan način da uspostavite bolju ravnotežu između vašeg profesionalnog i ličnog života. Ako na to dodate i da nema putovanja na posao, svaki dan imate više vremena za sebe. Bez pravih osnovnih stvari za kućnu kancelariju, možda nećete moći da se fokusirate i ostanete produktivni tokom cele radne nedelje. Ako tražite ideje za postavljanje posla od kuće, došli ste na pravo mesto. U nastavku ćemo pokriti četiri stavke za kućnu kancelariju koje će vam pomoći da stvorite idealan prostor.  

Podesivi sto

Svi znaju da je radni sto neophodan rad od kuće, ali ako tražite novi, zašto se ne odlučite za stil podesiv po visini? Ergonomske studije pokazuju da korišćenje stojećeg stola barem deo radnog dana ima značajne zdravstvene prednosti, kao što je poboljšanje cirkulacije krvi i smanjenje rizika od zdravstvenih problema povezanih sa sedenjem tokom dužeg vremenskog perioda. U našoj ponudi imamo širok spektar podesivih stolova, od jednostavnih stilova stolova do stolova sa povezanim pregradama za dodatno skladištenje.

Ergonomska stolica

Sledeća stvar koju morate imati u kućnoj kancelariji je udobna stolica - da budemo precizni, ergonomska stolica. Svakodnevno korišćenje stolice koja ne pruža podršku vašem telu može dugoročno negativno uticati na vaše držanje i opšte zdravlje. Ergonomske kancelarijske stolice su dizajnirane da pruže podršku duž dužine vaše kičme, ruku i nogu tako da možete iskusiti maksimalnu udobnost. Naše ergonomske stolice dolaze u različitim bojama i stilovima, što olakšava pronalaženje savršenog uklapanja za postavljanje vaše kućne kancelarije.

Delovi za odlaganje dodatnog materijala

Oprema za skladištenje se često zanemaruje kada razmišljate o vašem idealnom radu od kuće, ali je nemoguće ostati organizovan bez mesta za odlaganje datoteka, knjiga i tehničke opreme. Ulaganje u ormar za dosije ili policu za knjige može učiniti svu razliku. Naša kategorija nameštaja po meri uključuje sve, od sefova sa zaključavanjem do zidnih jedinica biblioteke, tako da ćete sigurno pronaći opciju koja odgovara vašim potrebama za skladištenjem. Naravno uvek možete dati dimenzije koje su vam potrebne, a mi ćemo vam preporučiti šta sve možemo uraditi ako nemate ideju kako deo za skladištenje da izgleda.

Dodatno sedenje

Svi znamo osećaj udaranja u zid produktivnosti. Morate da se fokusirate, ali ne možete, pa šta da radite? Prvo, napravite pauzu, ali ako to ne uspe, uvek možete da pokušate da promenite scenografiju - ponekad je sve što vam treba da biste započeli projekat drugo mesto za sedenje! Bilo da imate gosta ili samo želite drugu opciju za sebe, dobra je ideja uključiti dodatna sedišta u svoj rad od kuće. Preporučujemo da se odlučite za udoban predmet kao što je fotelja ili sofa, ili ako tražite nešto još luksuznije, pogledajte naše opcije stolica. Nadamo se da će vam ove ideje za podešavanje kućne kancelarije pomoći da rad na daljinu bude plodonosniji. Ako se setite nečega drugog što biste želeli da dodate svojoj kućnoj kancelariji, ima još mnogo toga da pogledate na našem sajtu. Isto tako uvek nas možete posetiti u našim izložbenim salonima. Možda dok pričate sa našim osobljem dođete na ideju šta želite. U svakom slučaju uvek ste dobrodošli i uvek možete pitati sve što vas zanima.