Servis kancelarijskih stolica i delovi za kancelarijske stolice. Servis kancelarijskih stolica i drugih vrsta nameštaja – Modrulj stručnjaci stoje na raspolaganju. Popravka stolica stručno i povoljno.

Znamo da kancelarijske stolice zahtevaju održavanje i brigu. Ipak, dobro je znati da nema potrebe da kupujete drugu stolicu ukoliko se neki njen deo polomi ili pokvari. Mi vršimo uslugu servis kancelarijskih stolica, fotelja i nameštaja, kako biste stari ili polomljeni deo, zamenili novim i produžili vek svog kancelarijskog nameštaja.

Svaka popravka kancelarijskih stolica, fotelji i nameštaja može se obaviti kod nas, ili u Vašem domu, u zavisnosti od dogovora i Vaših potreba. Popravka stolica se vrši kvalitetno i temeljno, kako bi vaš nameštaj ponovo bio nov i spreman za dugogodišnju upotrebu.

Rezervni delovi za kancelarijske stolice i drugi kancelarijski nameštaj

Kada dođe do kvara na nameštaju, dostupnost rezervnih delova koje proizvođač nudi je važan faktor. Mi nudimo dostpunost svih rezevnih delova za kancelarijske stolice. Kozmetičarsko / frizerske stolice, a tu su i rezervni delovi za kompjuterske stolice visokog nivoa ergonomije. Servis kancelarijskih stolica i delovi za kancelarijske stolice su preko neophodni svima koji imaju kontakata sa stolicama.

U našoj ponudi se mogu naći sledeći rezervni delovi za stolice i vrste nameštaja prikazane na stranici, a uvek možete pogledati i cenovnik rezervnih delova.

Veoma je važno zanti da svaki važan deo stolice može da se zameni, što je mnogo ispatlivije od kupovine potpuno nove kancelarijske stolice. Ukoliko se desi da točkić na stolici, usled njenog pada, otpadne, nepohodno je da postoji mogućnost da nađete potpuno isti točkić.

Naši rezervni delovi za  koji su, kao i originalni delovi, visokog kvaliteta, otpornosti i dugotrajnosti. Ukoliko se kvar dogodi za vreme garancije, nove delove ćete dobiti u najkraćem roku. Ako se kvar dogodi nakon isteka garancije, rezervne delove možete kupiti kod nas, a mi ćemo obezbediti najkvalitetniju zamenu u maksimalno kratkom roku.

Popravka kancelarijskih stolica i popravka stolica raznih vrsta

Servis, popravka i održavanje frizersko / kozmetičkih stolica

Frizersko / kozmetičke stolice su nameštaj koji se veoma često upotrebljava. Čak i kada kupite visoko kvalitetnu stolicu, posle dužeg vremena i korišćenja ona se može pohabati, a njen mehanizam može oslabiti. S obzirom na to da su ove stolice skupe, nije ekonomično kupovati novu svaki put kada se neki deo pokvari.

Mi vršimo uslugu servisiranja vaših frizersko kozmetičkih stolica, a servis stolica obavljamo u dogovru sa Vama, na lokaciji na kojoj se nalazite ili u našim prostorijama. Obezbeđujemo kvalitetnu i brzu uslugu, koja će produžiti životni vek Vaše stolice za salon, i sačuvati Vas nepotrebnih troškova.

Servis kancelarijskih stolica Novi Sad – Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da posetite servis, pozovite jedan od narednih brojeva, jer je najava obavezna:

  • Novi Sad: Preradovićeva 59, Petrovaradin, 064 / 446-9-925.

Kupovina iz fotelje

 

Filteri


Cena
RSD -
Sortiranje
Brend
Garancija
Nosivost
Zemlja porekla

Prateće usluge

  • Isporuka i montaža artikala na teritoriji BEOGRADA I NOVOG SADA.
  • Slanje brzom poštom na adresu u najkraćem roku.
  • Veći deo robe je sa lagera i može se videti i probati u našem ili salonima naših saradnika.
  • Garancija u zavisnosti od artikla u periodu od 10 godina.
  • Mogućnost doplate za produženu garanciju.
  • Obezbeđen servis i van garantnog roka.
  • Zamenske stolice, do isporuke poručenih stolica.
  • Projektovanje i izvođenje enterijerskih radova.
  • Usluga redovnog održavanja nameštaja u i van garantnog roka.