Uslovi korišćenja Modrulj

Poštovani,

prema uslovima korišćenja, definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Vlasnik Vebsajta www.kancelarijske-stolice.com  je privredno društvo MODRULJ DOO, Petrovaradin, ul. Preradovićeva 59, PIB 107773548

Kupci mogu postati punoletne osobe s prebivalištem u Republici Srbiji koje prihvataju naše uslove poslovanja, što potvrđuju narudžbinom proizvoda. Maloletne osobe, potpuno ili delimično nesposobne osobe mogu naručiti proizvode samo uz saglasnost njihovog zakonskog zastupnika. Sve cene u katalogu navedene su u dinarima sa PDV-om. Zadržavamo pravo na štamparske greške. U slučaju pogrešne cene ili teksta u online prodavnici merodavna je cena ili tekst koje će potvrditi menažer prodaje nakon poziva kad primi Vašu porudžbinu.

Isporuka

Isporuku vršimo isključivo na području Republike Srbije.
Naručene artikle isporučićemo kurirskom službom BEX.  Isporuka će uslediti u roku od 1-10 do dana od dana porudžbine u zavisnosti od poručenog artikla (pojedini artikli su proizvodni i potrebno je vreme da se naprave i pripreme za isporuku). Moguće je da neki od naručenih artikala imaju produženi rok isporuke ili su rasprodani. Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka. Troškove dostave po narudžbi plaća kupac po aktuelnom cenovniku.

Reklamacije

Za reklamacije kontaktirajte nas na e-mail office@kancelarijske-stolice.com ili nas pozovite na 021/431360. U slučaju zloupotrebe prava na reklamaciju ili prevelikog postotka / iznosa reklamacija u odnosu na zaračunatu robu kod pojedinog kupca , zadržavamo pravo na prekid daljnje saradnje. Transportne troškove u garantnom i van garantnog roka snosi kupac..

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. Modrulj doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Uslovi korišćenja, Modrulj- Vaše lične podatke koristimo samo u svrhu slanja naših proizvoda. Kupac je dužan pravovremeno informisati prodavca o eventualnoj promeni imena, adrese, brojeva za kontakt i dr.

Hvala na poverenju!