O nama:
Modrulj, kancelarijske stolice, je sa radom krenuo od 2012. godine. Kako je naš put i razvitak u ovom poslu bio vezan za klijente. Tako smo zahvaljujući upravo njima rasli i razvijali našu ponudu.
 
Za razliku od mnogih drugih proizvođača, zalažemo se da mnogi naši artikli budu napravljeni baš ovde u Srbiji. Kao predstavnici u industriji kancelarijskih stolica i kancelarisjkog nameštaja smatramo da je ovo neophodno. Ponuda visokokvalitetnog nameštaja i stolica u dinamičnom poslovnom okruženju je više nego potrebna.
 
Kako smo krenuli sa našim radom, tako smo se trudili da u ponudu uvrstimo sve ono što je potrebno jednoj modernoj i savremenoj kancelariji.
 
Prva daktilo stolica je napravljena pre nešto više od 60 godina. Tako da je klasična varijanta daktilo stolice u našoj ponudi. Isto tako možemo da se pohvalimo time da pratimo inovacije. U našoj ponudi našle su se i ergonomske kancelarijske stolice. Ergonomska Pro linija stolica je napravila prekretnicu u dizajnu i enterijeru, ali isto tako i u celokupnom pogledu na poslovanje. Kako se vodi računa o zdravstvenom aspektu sve više i više, tako se naša ponuda proširuje i biva sve veća.
 

O nama, Modrulj: Enterijeri

 
 Ponuda, Modrulj, kancelarijske stolice ogleda se u mnoštvu artikala koji su namenjeni za savremene poslovne ali i stambene enterijere. Kako su stolice ali i nameštaj u formi dizajna koji je ukrašen minimalističkom notom, tako je i njihova primena sve više multifunkcionalna. Tako da možemo da se pohvalimo sa mogućnošću opremanja: restorana, hotela, barova, stambenih objekata,…, i naravno kancelarija.
 

Ideja

 
Sve više ljudi živi i radi u zgradama koje su industrijskog dizajna. Kako bi ih prilagodili za uslove življenja i rada radi potreba ljudi, mi nudimo adekvatan nameštaj i stolice. Uvek verujemo u ideju i u to da taj ko izrađuje nameštaj i stolice zapravo dizajnira svoje okruženje. Estetika je kod nas uvek imala etičku dimenziju. Zahvaljujući estetici klijenti širom Evrope i regiona su prepoznali naš kvalitet. Godinama unazad idemo i stremimo novim uslovima i novom načinu dizajna. Mi menjamo prostor je zapravo naša ideja da uvek možemo više.
Modrulj kancelarijske stolice

Kupovina iz fotelje

 

Filteri


Cena
RSD -
Sortiranje
Brend
Garancija
Nosivost
Zemlja porekla

Prateće usluge

  • Isporuka i montaža artikala na teritoriji BEOGRADA I NOVOG SADA.
  • Slanje brzom poštom na adresu u najkraćem roku.
  • Veći deo robe je sa lagera i može se videti i probati u našem ili salonima naših saradnika.
  • Garancija u zavisnosti od artikla u periodu od 10 godina.
  • Mogućnost doplate za produženu garanciju.
  • Obezbeđen servis i van garantnog roka.
  • Zamenske stolice, do isporuke poručenih stolica.
  • Projektovanje i izvođenje enterijerskih radova.
  • Usluga redovnog održavanja nameštaja u i van garantnog roka.