Stolice i fotelje: Osim potrebnog znanja i koncentracije tokom posla, ključnu stvar za postizanje dobrih rezultata predstavljaju dobre kancelarijske stolice. One će vam pružiti neophodan komfor tokom rada i koje će obezbediti adekvatnu podršku vašoj kičmi i vratu.

Srećom, Modrulj proizvodi nude upravo to!

Kvalitetne kancelarijske stolice i fotelje u našoj ponudi nude komfor i dugovečnost. Bilo da vas interesuju ekskluzivne kancelarijske stolice. One koje će vašem poslovnom prostoru pružiti notu prestiža. Italijanske kancelarijske stolice sa kvalitetnom kožom, elegantne kancelarijske stolice bele boje, ili možda raznobojne – plave, zelene ili roze kancelarijske stolice, Modrulj nudi izbor. Moderne radne stolice i fotelje u Modrulj izložbenom salonu ćete sigurno pronaći po svojoj meri i potrebama.

Kada su u pitanju kancelarijske stolice cene variraju od tipa kancelarijske stolice i fotelje koju odaberete iz našeg kataloga.

Kancelarijske stolice i fotelje po najvišim standardima

Kada se biraju kancelarijske stolice dimenzije, sastav, udobnost i dodatni delovi su najbitnije stvari. One se razmatraju prilikom kupovine. Kod odabira kancelarijske stolice nosivost je takođe važna stavka, kako bi se svi zaposleni osećali komforno tokom rada, a mnogima su baš radne fotelje optimalan izbor. Proverite koliko opterećenje stolica trpi pre nego što je kupite.Modrulj u svojoj ponudi ima veoma kvalitetne kancelarijske stolice, sa delovima koji zadovoljavaju najviše standarde i koje su tapacirane u različitim bojama i materijalima, pa ćete naći nešto po svom ukusu, bilo da su vaše omiljene kancelarijske stolice kožne, u eko koži ili štofu.

Kancelarijske stolice cene – Beograd i Novi Sad nude izbor za svačiji džep

Kada su u pitanju kancelarijske stolice cena varira, ali se mogu naći kvalitetni komadi nameštaja namenjeni svačijem budžetu. U zavisnosti od tipa materijala, delova ali i od toga koje vrste su kancelarijske stolice na prodaju će biti istaknute u datom trenutku po nižoj ili višoj ceni. Kada su u pitanju moderne kancelarijske stolice cene mogu biti više ukoliko poseduju posebne delove za prilagođavanje naslona i rukonaslona, ili drugih posebnih dodataka.

Vrhunske kancelarijske stolice i fotelje logično koštaju više, ali se po sasvim pristupačnim cenama mogu naći stolice odličnog kvaliteta za Vaš ukus.

Moderne stolice i kancelarijske fotelje prodaja u Novom Sadu i Beogradu

Modrulj izložbeni salon smešten je u Novom Sadu, ali kada su u pitanju kvalitetne moderne kancelarijske stolice Beograd takođe nudi uslugu porudžbine i servisa našeg kancelarijskog nameštaja. Možete poručiti svoje kancelarijske stolice online, ili lično u našem salonu! Važno je napomenuti, da nudimo garanciju zahvaljujući vioskom kvalitetu izrade, dok je naš stručni servis kancelarijskih stolica uvek na raspolaganju.

Kupovina iz fotelje

 

Filteri


Cena
RSD -
Sortiranje
Brend
Garancija
Nosivost
Zemlja porekla

Prateće usluge

  • Isporuka i montaža artikala na teritoriji BEOGRADA I NOVOG SADA.
  • Slanje brzom poštom na adresu u najkraćem roku.
  • Veći deo robe je sa lagera i može se videti i probati u našem ili salonima naših saradnika.
  • Garancija u zavisnosti od artikla u periodu od 10 godina.
  • Mogućnost doplate za produženu garanciju.
  • Obezbeđen servis i van garantnog roka.
  • Zamenske stolice, do isporuke poručenih stolica.
  • Projektovanje i izvođenje enterijerskih radova.
  • Usluga redovnog održavanja nameštaja u i van garantnog roka.