Kancelarijski nameštaj je veoma bitan deo svakog poslovnog prostora, jer on nudi adekvatnu udobnost. Doprinosi povećanju produktivnosti, ali i ostavlja prvi utisak na klijente sa kojima sarađujete. Kada se opredelite da započnete sopstveni biznis, posvetite pažnju prilikom odabira kancelarijskog nameštaja. Kancelarija je mesto gde Vi i Vaši zaposleni provodite veći deo dana, pa je neophodno da svima bude udobno pri radu.

Kada je u pitanju, Modrulj, kancelarijski nameštaj cene su svuda iste, bez obzira da li kupujete nameštaj za kancelariju u Beogradu ili Novom Sadu. Treba naglasiti da su cene takođe vrlo konkurentne i u skladu sa svim standardima kvaliteta.

Kancelarijski nameštaj – nameštaj za poslovne prostore

Potrebno je da pre kupovine kancelarijskog nameštaja odredite stil koji želite da pratite. Neophodno je da svi elementi idu jedan uz drugi. Ukoliko kupite kvalitetne komade koji nisu u istom stilu, nećete postići željeni efekat. Obratite pažnju i na boju zidova, i pažljivo birajte svaki element za kancelarijski nameštaj koji u zbiru treba dati. Pored uklapanja boja i stilova u kojima želite da bude vaša kancelarija, ne zaboravite da birate kancelarijski nameštaj na način koji će vaš prostor transformisati u jedno funkcionalno okruženje, koji nikako neće remetiti radnu dinamiku vaše kancelarije.

Kancelarijski stolovi

Kancelarijski stolovi su sastavni deo kancelarijskog nameštaja u bilo kom poslovnom prostoru. Bilo da se bavite strogo kancelarijskim uslugama, ili posedujete lokal u koji kupci / klijenti mogu ući, stolovi su tu. U zavisnosti koji je tip vaše kancelarije, da li birate nameštaj samo za svoju kancelariju, zajedničku kancelariju ili za koferencijsku sobu, morate se odlučiti za stil i izgled stola.

U svakom slučaju, naš nameštaj za kancelarije generalno odlikuje visok kvalitet izrade, što možete očekivati i za stolove, za koje je upravo ovaj parametar imperativ kako bi dugo trajali i izdržali svakodnevni rad. Uzmite u obzir koliko će opterećenje određeni sto imati, kao i za šta vam je sve potreban. Obezbedite sebi dovoljno veliki radni sto, na kom ćete imati slobodnog prostora, kada na njega položite računar.

Kancelarijski ormari i kancelarijski plakari

Kancelarijski ormari su važna stavka kada opremate kancelarijski prostor nameštajem koji je namenjen češćoj upotrebi dokumenata, knjiga i drugog kancelarijskog materijala. Oni su odličan prostor za odlaganje kancelarijskog pribora i papira.

Kancelarijski plakari treba da budu u skladu sa tonom kancelarije i stola kada birati kancelarijski nameštaj, kako bi se savršeno uklapali, i vašoj kancelariji davali identitet i notu profesionalnosti. Prostori za skladištenje su neophodni u svakom poslovnom prostoru, a možete praviti kombinaciju gde mogu biti otvorene kancelarijske police sa zatvorenim delovima ormara. Takođe, možete izabrati i vitrinu u koju ćete najčešće smeštati dekorativne predmete, piće, knjige ili uređene fascikle.

Kasete i kancelarijske komode

Kasete svaku kancelariju čine organizovanijom, urednijom i spremnom za brzo rešavanje problema. Kada sva dokumenta razložite po kasetema, uvek ćete znati gde se šta nalazi i moći ćete brzo da reagujete kada to bude potrebno.

Dodatni kancelarijski nameštaj, kao što su kancelarijske komode, može služiti u iste svrhe kao i kasete, a mogu imati i dekorativnu svrhu, odnosno, biti komoda za piće, ili komoda za knjige. Imajte u vidu da nije nužno da kancelarijski prostor sam po sebi bude samo funkcionalan, već i da bude prijatan za boravak, čemu upravo i služi ovakav kancelarijski nameštaj kao što su kancelarijske komode i kasete.

Garderobni ormari

Pored kancelarijskih ormara u koje ćete moći da odložite sav materijal koji vam trenutno nije potreban, u kancelariji u kojoj boravi veći broj ljudi potreban je i garderobni ormar. Zahvaljujući njemu svi zaposleni, ali i klijenti moći će da ostave višak garderobe koji im nije potreban u zatvorenom prostoru.

Na ovaj način klijenti će znati da mislite o njihovoj komfornosti i udobnosti, jer neće morati da svoju jaknu i torbu drže u krilu za vreme trajanja sastanka. Osim toga, zaposleni će, takođe, moći da odlože svoju garderobu i budu sigurni da se neće pogužvati, ili da će završiti na podu.

Kancelarijski nameštaj doprinosi čitavom prostoru, organizaciji, funkcionalnosti, ali i izgledu i identitetu čitave kancelarije. Često klijenti zaključuju mnogo na osnovu vaše kancelarije. Osim toga, veoma je važno da raspored kancelarijskog nameštaja bude funkcionalan, kako biste sa lakoćom mogli da funkcionišete i kako vas loš raspored ne bi usporavao u radu.

Nudimo izradu nameštaja po meri, kako za kućne prostorije tako i za Vaš poslovni prostor. Više informacija kao i Vaš upit za ponudu možete nam dostaviti popunjavanjem forme na našoj stranici Kontakt.

Recepcije

Kao važan deo svake poslovne priče nudimo moderno stilski rešene recepcije. Italijanski način gostoprimljivosti učiniće Vaš prostor privlačnim i autentičnim. Ono što karakteriše kompletnu ponudu jeste praktičnost kombinovanja elemenata. Kako bi se dobio što funkcionalniji prostor za prijem klijenata, konverzaciju i rad.

Pregradni zidovi

Za veću produktivnost i funkcionalnost predlažemo da Vaš poslovni prostor organizujete na praktičan način. Koristeći pregradne zidove koji će ujedno prostor učiniti dinamičnijim i organizovanijim. U ponudi su sistemi vertikalnih pregrada koji se sastoje od pojedinačnih staklenih pokretnih ploča i fiksnih ploča. One su kontinuirano postavljene kao i sistemi za skladištenje. Serije osmišljene tako da u prostor uvedu jednostavnost uz maksimalnu iskorišćenost njegovog kapaciteta.

Kancelarijski nameštaj Novi Sad

Kada je u pitanju Modrulj kancelarijski nameštaj u Novom Sadu, našem sedištu između ostalog, naša firma godinama opravdava ukazano poverenje kad je u pitanju najkvalitetniji nameštaj za opremanje firmi i radnih prostora generalno.

Kancelarijski nameštaj Beograd (i širom Srbije)

Sem u Beogradu u Novom Sadu, naše izložbene salone ćete pronaći u gradovima širom Srbije. U ovim salonima možete da isprobate test modele koje prezentujemo i samim tim vrlo lako odaberete i poručite modele koji najviše odgovaraju vašem kancelarijskom prostoru.

Kancelarijski nameštaj – prodaja van Srbije

Iako najviše upita kada je u pitanju prodaja kancelarijskog nameštaja dobijamo za: kancelarijski nameštaj Beograd i kancelarijski nameštaj Novi Sad. Ovo je i prirodno budući da ova naša dva najveća grada su i najveća sedišta kad su u pitanu najrazličitije firme. Mi želimo da napomenemo da Modrulj nameštaj za kancelarije se može naručiti i van Srbije. Prodaju i dostavu vršimo efikasno i profesionalno. Sve što vi treba da uradite jeste da pošaljete upit sa svim potrebnim detaljima vezanim za dostavu.

Kupovina iz fotelje

 

Filteri

Prateće usluge

  • Isporuka i montaža artikala na teritoriji BEOGRADA I NOVOG SADA.
  • Slanje brzom poštom na adresu u najkraćem roku.
  • Veći deo robe je sa lagera i može se videti i probati u našem ili salonima naših saradnika.
  • Garancija u zavisnosti od artikla u periodu od 10 godina.
  • Mogućnost doplate za produženu garanciju.
  • Obezbeđen servis i van garantnog roka.
  • Zamenske stolice, do isporuke poručenih stolica.
  • Projektovanje i izvođenje enterijerskih radova.
  • Usluga redovnog održavanja nameštaja u i van garantnog roka.