Kako je ergonomska stolica postala omiljena među mladima?

Featured image
Spoj dizajna i vrhunskih performansi na tržište je donelo sasvim drugačiju stolicu. ErgoPro stolice nisu namenjene samo jednom ciljnom tržištu, ove stolice se prilagođavaju svima.

Kako je ergonomska stolica postala omiljena među mladima?

Gejming je odavno postao sport. Sport kao takav zahteva određeni alat. Možete biti i rekreativac ali vam je isto potrebna adekvatna oprema. Koliko je zahtevno ispuniti očekivanje gejmera? Na tržištu se sada mogu naći razni gadžeti koji su adekvatni za ovaj sport. Međutim šta je najteže pronaći u gejmingu? Pretpostavljate- stolicu.

Koliko je teško naći gejmersku stolicu?

Problem dolazi kada krenemo da istražujemo performanse gejmerske stolice. Gejming stolice na tržištu su mahom "lepe na oko". Problem sa tom površinskom lepotom je u tome što je ili neudobna ili se jako puno znojimo. Isto tako ako i kupimo određenu gejmersku stolicu na tržištu videćemo i druge nedostatke. Kao prvo neudobnost, kao drugo jako kratak vek trajanja i naravno kao treće jako slabu moć prilagođavanja prema potrebama. [caption id="attachment_32262" align="alignright" width="300"]Kako je ergonomska stolica postala omiljena među mladima? Kako je ergonomska stolica postala omiljena među mladima?[/caption]

Stolica koja je ujedinila kancelarijski i gejmerski svet

Kada se na tržištu pojavila Luxa, činilo se da je namenjena isključivo poslovnom svetu. Svi oni koji sede šest plus sati dolazili su i testirali ovu ergonomsku stolicu. Svi oni koji su testirali ovu stolicu uverili su se u jedno- PERSONALIZACIJA JE MOGUĆA! Luxa daruje udobnost kakvu niste osetili do sada. Okarakterisana je kao medicinsko pomagalo koje može da isprati svaki vaš pokret. Ako je ovo tako, onda nam je jasno zašto je ova stolica bila zapažena i u gejming svetu.

Dizjan koji prati svaki posao

Moramo priznati da je dizajn ove stolice sofisticiran, jednostavno stolica sem vrhunske udobnosti- DOMINIRA. Luxa se uklapa u svaki prostor i taj isti prostor oplemenjuje. Međutim ako zamislite Luxu u ulozi gejming podrške, onda shvatate da joj taj futuristički dizajn sasvim pristaje. LUXA STOLICA MODRULJ Prosečan gejmer provede na stolici od dva do xy sati. Dok je fokusiran na svoju igru, od stolice očekuje apsolutnu podršku. Svaki pokret gejmera mora da je ispraćen, isto tako ne sme se osećati sputano i ograničeno. Ako ovo sve zamislimo, moramo priznati da je mnogo teže ispuniti očekivanja gejmera no očekivanja čoveka u kancelariji. Zato je ErgoPro varijanta pomirila ova dva dela. Luxa je jednostavno savršena stolica i za gejmere i za kancelarijski rad ili rad od kuće. Ako želite da testirate stolicu uvek možete posetiti naše salone i na taj način ćete se uveriti o čemu pišemo.