ErgoPro Luxa- Stolica nove generacije

Šifra proizvoda:

97.320,00 RSD

Stolicu možete detaljno pogledati na linku: Luxa 4D M 901

Specifikacije stolice takođe možete pronaći na matičnoj strani stolice.

ErgoPro Luxa je stolica koja prvenstveno u prvi plan stavlja čoveka i njegov zdravstveni aspekt.

Zašto ErgoPro?

ErgoPro serija stolova i stolica je zapravo kompenzacija za sve one godine provedene za računarom. Dobro se sećamo početaka rada u kancelariji za računarom, a stolica i sto nisu kompatabilni. ErgoPro serija je nastala kao sporazumni princip između medicine i dizajna, ergonomije i estetike. 

Najprodavaniji predstavnik iz serije ErgoPro je Luxa, ergonomska stolica, koja je svojim izgledom prvo zaintrigirala mnoge. Naravno da nam prvo kada pogledamo Luxu u oči padne njen zadnji deo naslona, ali ako testiramo ovu stolicu shvatamo poentu. Dizajn Luxe je zapravo fokusiran na kičmeni i lumbalni deo koji najviše stradaju prilikom višesatnog rada. Čovek je do sada morao da kompenzuje ili kraći rad i manju finansijsku dobit ili duži rad i bolove u leđima.

Uz ovu stolicu više nema bolova. Zbog toga je sam ErgoPro predstavnik dobio status medicinskog pomagala. 

Ergonomske stolice i ErgoPro stolice razlika

Kada tražite najprodavaniji model kancelarijske stolice, znači da ne kupujete kratkoročno. Naravno to isto znači da kupujete pametno, kvalitetno i investirate u vaše zdravlje, budućnost i dobit na tržištu.

Ako se pitate koja je razlika u ergonomskoj i ErgoPro stolici, da odgovorimo: ErgoPro stolice su nova, unapređena verzija ergonomskih modela. Gejmerske stolice su zapravo iznedrile ergonomske stolice koje su se usavršile mnogo brže i mnogo bolje od samih gejmerskih. Međutim pošto dizajneri u svetu stolica slušaju svoje kolege iz medicinskog sektora, dolazi do evolucije i ErgoPro serije.

Ako posetite naš salon i pogledate Luxa stolicu biće vam jasno zašto je dobila status medicinskog pomagala. Ova stolica jeste možda najbolja opcija za kupovinu pošto vam ne predstavlja problem da sedite i radite. Vi zapravo i ne primećujete da radite pošto sve vreme stolica prati vaš pokret i nema umaranja, tremora i neprijatnog peckanja u prstima na nogama.

Mislimo da smo kroz ovaj mali opis uspeli da dočaramo šta znači stolica Luxa i zašto je jedan od favorita.