Kancelarijski prostor

Featured image
Kancelarijski prostor je mesto koje stvara. Bilo da nudite uslugu ili proizvod potrebna vam je kancelarija ili poslovni prostor koji će vam omogućiti da ostvarite sav svoj tržišni potencijal.

Kancelarijski prostor

Bilo da radite iz kućne kancelarije ili se kancelarija nalazi u poslovnom prostoru, kancelarija treba da bude mesto koje inspiriše. Sumorne boje, neudobne stolice i nedovoljno dobar kancelarijski nameštaj umeju da otežaju posao. Tako da ono što je bitno u prostoru u kom radite jeste sklad. Sklad se odnosi i na ergonomiju i na estetiku. kancelarijske stolice modrulj Kada birate kancelarijsku stolicu ili stolice imajte na umu da trebate uzeti u obzir par smernica:
  • Izdržljivost stolice
  • Sedalni deo
  • Lumbalni deo
  • Naslon za ruke i glavu 
  • Naravno kada smo kod svega da ne zanemarimo i boju tapacirunga ili mreže
Ako kupujete stolice za svoje zaposlene morate imati na umu da su najudobnije personalizovane stolice. Znači pričajte sa svojim zaposlenima, vidite šta im odgovara i nikako ne zanemarite kilažu. Opterećenje pri sedenju bitno utiče na sunđer i udobnost. Tako da s emaksimalno potrudite da kupite svakom odgovarajući model stolice. Modrulj uvek nudi pogodnosti i izradu stolica po želji klijenta tako da ne trebate brinuti oko mugućnosti pronalaženja odgovarajućeg modela.

Kancelarijski nameštaj

Kada smo kod nameštaja, dolazimo odmah do ergonomije. Najbolji stolovi na tržištu su podesivi elektro stolovi. Možete ih u Modrulj salonu pronaći i videti. Isto tako mogućnosti su velike od biranja boje za radne ploče do domenzija radne ploče i samog stola. Kancelarijski ormari, ormarići i ostali nameštaj takođe radite po meri. Ne samo što se idealno uklapaju u dimenzije prostora već i što se mogu izraditi u potpunosti prilagođeni. Odlaganje dokumenata i kancelarijskog pribora ume da bude i bolno ako nemate adekvatan nameštaj. Zaposleni su stalno u neprirodnom položaju to oduzima vreme, zdravstveno utiče, a i iscrpljuje. Sa nameštajem izrašenim po meri vi štedite sve resurse i brinete o ljudima na adekvatan način.

Ostale stavke

Ne morate biti arhitekta, programer ili likovni umetnik kako bi vam bila potrebna što veća radna ploča stola kako bi sve stalo. Današnji rad u kancelariji zahteva veliku količinu tehnike i tehničkih pomagala. Tako da morate naći adekvatne držače za monitore, kičme za kablove kako bi uvek sve bilo pregledno i bez nepreglednih situacija ispod radnog stola. Sve možete na adekvatan način rešiti sa našim "Smart office" gadžetima. Na ovaj način vi formirate savršenu poslovnu jedinicu koja može besprekorno da funkcioniše.
Enterijer kancelarije Ne morate se pridržavati trendova i nametnutih stilova, nametnite u svom prostoru nešto svoje. Na taj način ostavljate utisak i lični pečat. Ako nas pitate za savet oko boja mi ćemo uvek reći da je skandinavski dizajn idealan kao bazični stil. Birajte uvek reflektivne boje sivu ili belu kao bazičnu boju, isto tako idealni su i zemljani tonovi za svako usklađivanje. Što se tiče samog dekora ne mojte preterivati. Pošto ne želite da puno oduzimate pažnju sebi i zaposlenima. Boja zidova može biti sa senčenjem i tako dobijate vizualno veći prostor. Ni u kom sluččaju ne zaboravite prirodan izvor svetlosti. Prirodna svetlost nadahnjuje, inspiriše i stvara pozitivnu atmosferu.