Kancelarijski uslovi i produktivnost na poslu

Featured image
Kancelarijski uslovi i produktivnost na poslu je odnos koji ide jedan prema jedan. Ako ste na adekvatan način uredili kancelariju onda možete očekivati maksimalni učinak. Koliko je važno da o svakom detalju u kancelariji povedemo računa? Možemo reći da to nije važno, već je to od krucijalnog značaja. 

Kancelarijski uslovi i produktivnost na poslu

Zamislite sebe da radite od osam sati ujutro. Na poslu ste već oko pola osam i pripremate se za radni dan. Kuvate kafu vama i vašim kolegama, sedate na stolicu i pregledate prvo mejlove. Kako ste seli, podsetili ste sebe da stolica škripi i da taj sedalni deo baš i nije toliko prostran. Odbacujete tu informaciju i krećete da pišete mejl. Vaša stolica nije u istoj ravni sa stolom i pokušavate da se namestite u idealan položaj. Nakon par minuta shvatate da rukonaloni od stolice udaraju u sto i vaša kučma se "grbavi" kako bi omogućila vama da neometano kuckate po tastaturi. Nakon samo sat vremena rada, vi shvatate da vas boli lumbalni deo kičmenog stuba, vaša ramena su pod tenzijom, dok vam je vrat ukočen. Isto tako vaša kolena i donji deo nogu imaju problem sa cirkulacijom. Ustajete sa stolice da skuvate još jednu kafu i shvatate da vam je u glavi toliki pritisak da vaša koncentracija pada rapidnom brzinom.  Po ovom primeru se vidi da ćete između deset i jedanaest sati već biti više od 54% bez mogućnosti fokusa. Svaki šum, buka ili zvonjava telefona udaljiće vas od posla mnogo više no što treba. Ako se pitate koji je razlog? Razlog se krije u uslovima koji nisu pogodni za vaše telo, cirkulacija je usporena i kiseonik slabo dopire do mozga. Na ovaj način vaš mozak tako usporeno obrađuje informacije da je bolje da odete kući no da radite. Pošto pod takvim okolnostima mogućnost za grešku je veća od 80%. Ako na ovaj način posmatramo svakog vašeg kolegu shvatićemo da je produktivnost na poslu možda manja i od 30%. Ovo je za kompaniju jako veliki gubitak, za vas je ovo ugrožavanje zdravlja, dok je ovo za ekonomiju jedne države šteta koja je nedomestiva.

Produktivnost stvara pobednike

Kompanijski uslovi rada, a i sam rad od kuće zahteva određene alate. Ti alati su vam sredstva koja vam omogućavaju lakše postizanje cilja. U savremenom poslovnom svetu biti u zaostatku znači biti neodrživ. Kancelarijski uslovi i produktivnost na poslu Ako smo gore pomenuli da je opadanje koncentracije jednako neuspešno obavljen posao, jasno nam je da trebamo da poradimo na tome. Ne trebamo mi nositi limeno odelo ili stajati na poslu sve vreme kako nas ne bi bolela kičma. Dovoljno je da obezbedimo sebi i svojim zaposlenima adekvatne uslove za rad. Opremiti kancelariju adekvatnim stolovima i stolicama je A PRIORI. 

Najtraženiji radni stolovi

Zamislite da krećete na put koji je oko 300km. Vaša visina je oko metar i devedeset. Na put krećete"Fićom" i planirate da za što kraće vreme, bez pauze stignete na odredište. Šta mislite koliko ćete bola istrpeti pre nego stignete gde ste naumili? Shvatate poentu. Ovaj isti primer važi i za vaš radni sto. Ako se vaš sto ne prilagođava vama i vašim potrebama dok radite, onda je bol proporcionalan onoj vožnji u "Fići". Najtraženiji radni stolovi su oni podesivi po visini. Ovi stolovi ne samo da se podešavaju po visini, već možete radne ploče izraditi po vašim željenim dimenzijama. Vi u toku radnog dana često menjate položaj tela. Pošto se položaj tela menja onda je potrebno menjati i podesivost stola. Na ovaj način vi radite u apsolutnom komforu. najtraženiji kancelarijski stolovi

Uz dobar sto ide još bolja stolica

Imate dobar ErgoPro sto, sada vam je potrebna još bolja podrška. Jasno vam je da je najosetljivi deo tela kičma. Kičma u konstantnom neudobnom položaju je narušeno zdravlje, opadanje produktivnosti i jako veliki stres. Ne želite da nakon deset godina lečite vašu kičmu zbog neudobne stolice. Opremate li kancelarijski prostor savetujemo vam da posetite naš salon i pogledate sve prednosti koje nudimo. Od usklađenja boje stolice i tapacirunga pa do opcija koje idu uz sotlice. Možda ste čitali naš članak o tome šta novo nudimo od stolica, ako niste možfa je dobro da pre kupovine imate dobre informacije. Ono što je novo na tržištu je možda potpuna revolucija i evolucija. Ako niste čuli za naše modele LUXA i EQUALIZER, onda je red da posetite naše salone i testirate ova dva modela.
Šta je prednost Luxa i Equalizer stolica:
  • Okarakterisani kao medicinska pomagala, za nekog je možda ova informacija sasvim dovoljna.
  • Prilagodljivost je u momentu. Personalizacije LEVEL PRO.
  • Dizajn koji dominira. Stilski su stolice vanvremenske i odišu futurizmom.
ergonomske stolice modrulj Možda ste se umorili danas dok ste radili i možda ste utrošili određeno vreme pregledajući ponudu stolova i stolica. Ako je ovo vaša situacija koju smo naveli, onda je vreme da nas posetite i potražite vašeg adekvatnog saveznika u poslu. Stojimo vam na raspolaganju za sva moguća pitanja i radi smo dati informacije koje vas zanimaju.