Konferencijske stolice, Modrulj: Uređenje konferencijske sale

Featured image
Konferencijske stolice, Modrulj, nude dizajn, stil i komfor. Uređenje konferencijske sale je na duži period. Znači da uz dizajn mora ići i kvalitet. Ova stavka se podrazumeva, kada kupujete kvailtet naravno kupujete i imidž i stil. Kako se trendovi menjaju tako se menja i koncept uređenja konferencijskih sala. Ono što smo u zadnjih pet godina imali kao trend jeste minimalistički i "back to black" stil. Međutim bilo koji stil da ste koristili prilikom uređenja, koristili ste se prostornim dizajnom. Raspored stolova i i stolica morao je imati određen slobodan prostor.

Konferencijjske stolice Modrulj

Ono što je bitno kod konferencijskih stolica Modrulj jeste komfor i prostranost koju nude. Stilski dizajnirane tako da se uklapaju u bilo koji prostor. Ono što je najbitnije koji god stil da odaberete konferencijska stolica će se podrediti njemu. Pošto je u pitanju proizvodnja kancelarijskih stolica onda je moguća svaka varijacija.  Najčešći parametar koji uzmamo prilikom opremanja konferecijskih sala jeste broj stolova, pultova i naravno samih kancelarijskih stolica. Mnoge sale nude dodano proširenje kao opciju za potrebe seminara, edukativnih programa ili konferencija. Ovo znači da uvek morate imati dovoljno prostora kojim raspolažete i da morate imati dovoljan broj stolica. Stolica je ta koja mora biti sasvim odgovarajuća, a samim ti ne bi trebalo da zauzima puno prostora.

Uređenje konferencijske sale

Kod opremanja sale savetujemo izradu nameštaja po meri prostora. Na ovaj način vi ne samo da štedite prostor već ga i maksimalno iskorišćavate. Kod kupovine stolova, ormara i drugog nameštaja koji je proizveden serijski, vi morate da podredite enterijer njemu. Kada izrađujete nameštaj po vašoj meri, vi u potpunosti možete da planirate i opremate po vašoj zamisli. Od radnih ploča preko nogara,možete sve birati i korigovati prema Vašoj zamisli. Zato Vam savetujemo da pogledate našu kompletnu ponudu. To možete učiniti ovde. Isto pravilo važi i za konferencijske stolice. Kada kupujete gotove stolice vi ne možete birati boje, opcije, stil...Ali kada kupujete stolice od proizvođača vi bukvalno možete birati sve. Od debljine sunđera i materijala, pa do boje i dodatnih opcija. Na ovaj način vi potpuno personalizujete vašu konferencijsku salu. Prošla godina je uvela u savremeno poslovanje, reč- personalizacija. Ova reč bi se u enterijerima prevela kao potpuno prilagođavanje potrebi korisnika. Šta bi ovo značilo? Ovo znači da je sav prostor u potpunosti prilagođen za korisnike, koji se naravno u takvom prostoru osećaju prijatno. Ako je nekom prijatno u prostoru, znači da se posao odvija neometano. Ovo su sve prednosti koje proizilaze kada kupujete sve po vašoj meri. Zato savetujemo da pre kupovine posetite neke od naših salona u Beogradu ili u Novom Sadu. Tada ste u prilici da testirate željeni model i uverite se da je zaista taj model i odgovarajući za vas i vaš prostor. Isto tako možete i uživo videti štof karte materijala koje nudimo. Tako da ćete imati jasnu sliku šta zapravo želite od vaših konferencijskih stolica.

Kancelarijske stolice

Mnogi naši modeli stolica nude mogućnost prilagođavanja po potrebi korisnika. Tako je naš popularni model kancelarijske stolice, M 245 zaživeo i kao konfernecijska stolica. Model koji uz dizajn i dominaciju u prostoru nudi i do deset godina garancije. Morao je sa svim svojim karakteristikama da zaživi i kao konferencijski model.   [caption id="attachment_10619" align="aligncenter" width="295"]M 245 stolica za sastanke M 245 stolica za sastanke[/caption]   Na ovaj način smo proširili svoj asortiman, a mnogim korisnicima koji su se uverili u udobnost naših proizvodnih modela kancelarijskih stolica, omogućili sigurnu kupovinu konferencijskih modela. U ponudi su razne opcije i varijacije mnogih naših modela. Tako da nas uvek možete kontaktirati kako bi smo Vam dali najbolju moguću ponudu. Naravno stojimo Vam na raspoolaganju za sva vaše pitanja, predloge ili sugestije. Tu smo da zajedno opremimo vašu konfernecijsku salu po meri vaših potreba.