Moderan kancelarijski nameštaj

Featured image
Moderan kancelarijski nameštaj nije stvar samo u trendu. Kancelarijski nameštaj je odavno premašio definicije "samo za rad" i "samo za imidž". Od pre desetak godina modernom poslovnom čoveku se sugeriše da vodi računa o svom zdravlju kada je u kancelariji.

Moderan kancelarijski nameštaj

Moderan kancelarijski nameštaj Nameštaj za kancelarije je postao ergonomičan, multifunkcionalan i višestruko prilagodljiv. Razlog za to je provedeno vreme na poslu. Ako uzmemo u obzir da prosečno radno vreme traje osam sati, onda nam je jasno što se sve više pažnje posvećuje ergonomiji. Međutim kada pogledate širu sliku, videćete da čovek i nakon svog radnog vremena i dalje više sati provodi sedeći. Sedeći položaj za čoveka nije prirodan, a pogotovo ako sto nije po meri čoveka ume da izazove i zdravstvene probleme. Kako bi izbegli bolove, dekoncentraciju i zaustavljanje cirkulacije najčešće se savetuje ergonomski sto. Kako je većina stolova za kancelariju na tržištu prosizvedena serijski, adekvatan sto je moguće naći jedino ako ga napravite po meri. Kako kancelarijskio sto pravite prema meri, tako možete i metalne nogare podešavati po visini koja vam za određen posao odgovara.

Uređenje prostora po meri

Moderna kancelarija nije ništa drugo no poslovnio prostor koji je u skladu. Sklad postižete dizajnom, stilom i nameštajem koji sasvim lepo opisuje prostor, a zaposlenima daje podršku i neophodnu "brigu. Na ovaj način ne samo da gradite imidž i sliku o sebi, već i podižete produktivnost u vašoj kompaniji na viši nivo. Koji god stil da zagovarate prilikom uređenja, u jednom će svi biti složni, a to je da je fukcionalnost ispred enterijera. Međutim ako pravite nameštaj po meri i dizajnirate stolice po meri vašeg prostora dobijate i funkciju i enterijer. Multifunkcionalnost koja se zagovara poslednjih godina u dizajnu nameštaja i stolica je zapravo objedinjenje ovih pomenutih stavki. Do pre par decenija imali smo slučaj da je sredstvo bilo neophodno ma kakvo da je, nije se puno ulagalo truda u udobnost. Nakon toga nam je estetika bila bitnija od udobnosti. "Za lepotu se mora trpeti"- sada to nije pravilo. Današnjica je spojila i lepotu i fuinkciju. Savremeno poslovanje je brzo, tehnološki napredno i svedeno na rad preko računara sve više. Tako da je moderan kancelarijski nameštaj zapravo potreba koja nam daruje svu moguću podršku. Ako vam je potrebna ponuda za nameštaj po meri ili želite da sami dizajnirate svoje kancelarijske stolice, možete nas kontaktirati. Mi smo tu da kroz koji savet ili sugestiju vaš radni prostor učinimo boljim mestom.