Najbolje radne stolice

Featured image
Najbolje radne stolice: Koja je njihova odlika? Da krenemo odmah bez ikakvog uvodnog dela. Razlog zbog čekga ne treba uvod kada se radi o kupovini radnih stolica iz naše ponude je sledeći:
  • Svaka naša radna stolica je prilagodljiva vašim potrebama
  • Radne stolice iz našeg asortimana imaju odlike ergonomskih stolica
  • Veliki broj ovih stolica ima garanciju dužu od 5 godina
  • Cena ovih stolica je ekonomična
  • Naše stolice se ne prilagođavaju samo Vama, već i prostoru u kom se nalaze
  • Svaka serija naših radnih stolica prati trendove i moderan dizajn
radne stolice modrulj

Najbolje radne stolice

Nakon vrelog leta očeuje nas jesen, sezona odmora je prošla i krećemo aktivnije da radimo. Kada krene septembar, kreće i sezona poslova, ideja i novih mogućnosti. Kako bi na pravi način startovali sa poslovima, trebate na adekvatan način opremiti kancelariju. Ili možda radite od kuće? Nema problema imamo savršeno rešenje za svakog od vas. Ako tražite radne stolice koje nude proporciju cene i kvaliteta, onda ih možete pronaći na našem sajtu. Mnogi od vas nas pitaju da li svaka stolica odgovara svakome? Odgovorićemo vam na ovo pitanje: Modrulj kao proizvođač kancelarijskih stolica može da prilagodi svaki model vama. Često se dešava da mnogi klijenti ne mogu naći adekvatnu stolicu za sebe. Najčešći problem je stolica za 120 plus kg. Međutim kod nas je sve moguće napraviti. Ne postoji serijska proizvodnja, već sve stavke koje su vam potrebne kako bi vaša stolica predstavljala pravog partnera u radu, možemo da ugradimo. M 291 stolica

Kancelarijska stolica kao podrška pri radu

Na šta trebate obratiti pažnju kada kupujete stolicu? Najbitniji je sedalni deo, iz ovog razloga vam savetujemo nadogradnu sedalnog dela i dodatak slajder mehanizma za samo sedište. Kako bi vaš rad bio optimalan i bez bolova, a učinak na poslu maksimalan vaš zadnji deo kolena ne sme da ima ikakvo opterećenje ili usecanje od strane sedišta stolice. Iz ovog razloga savetujemo vam slajder mehanizam. Naravno slajder možete u potpunosti prilagoditi vašoj potrebi tj dubinu sedišta prilagoditi načinu vašeg sedenja. Isto tako bitna je i debljina samog sunđera i na sedalnom delu i na naslonu. Iz ovog razloga po vašoj želji nudimo vam sunđere po vašoj meri. Ako ste se ipak odlučili za stolicu u mreži, imajte u vidu da ovakve stolice imaju odličnu lumbalnu podršku. Naravno kako ne bi osam sati ili više zauzimali isti položaj pri radu naše stolice vam nude određene mehanizme kojima možete menjati sam položaj. Promena položaja odgovara cirkulaciji vašeg tela i naravno vašoj muskulaturi. Ono što je još važno dodati jeste da opcije poput glavonaslona, rukonaslona i točkića isto možete birati prema vašim afinitetima. Gasne mehanizme, tapacirung i boje materijala se podrazumevaju da birate vi. Na ovaj način vi dizajnirate sopstvenu stolicu i tako možete u potpunosti biti sigurni da će vam ona savršeno odgovarati.

Kupovina radne stolice

Uvek postoje detalji koji vas zanimaju, a mi ih možda ne spomenemo u nekom tekstu, tako da slobodno nas kontaktirajte. Naravno možete nas i posetiti u našim salonima, kako bi isprobali stolicu koja vas zanima. Rado ćemo vam po vašim rečima dati odgovor koju stolicu tražite. Međutim možemo Vam reći jedno: Najbolja kancelarijska stolica je ona koja je kreirana samo za vas, potpuno personalizovana i jedinstvena. Ovakve stolice postaju sinonim udobnog sedenja, a vi bez problema i bolova obavljate vaš posao. Kako bi bili sigurni šta zapravo tražite od vaše stolice pogledajte celokupnu ponudu, pogledajte opcije koje se nude i razmislite. Ipak na stolici provodimo više od 10 sati sedenja.