Fotelja 4U 0053

71.820,00 RSD

Dimenzije: 83x79x104 cm

Unutrašnje dimenzije sedišta: 50×53 cm.

Visina sedišta: 45 cm.

Visina rukonaslona: 60 cm.

Boje: tamno zelena, mat bela, siva, roza, tamno smeđa

Fotelja 4U 0053

Fotelja 4U 0053

Fotelja 4U 0053, fotelja modernog i atraktivnog izgleda. Ovaj model fotelje može vam u potpunosti osvežiti vaš radni ili životni prostor. Naravno boje, materijale i dezene birate vi kako bi ste postigli maksimum u vašem enterijeru. Fotelju odlikuje velika moć prilagođavanja tako da se lako može uklopiti u moderan ili minimalistički opremljen ambijent.

Svi modeli iz naše ponude imaju niz opcija koje pružaju moogućnost prilagođavanja. Lako možete doći do opcije koja se uklapa u vaš radni prostor ili u vaš dom. Na ovaj način Vi modele naših stolica prilagođavate sebi. Tako da je moguća potpuna personalizacja proizvoda.

Za više informacija o ovom modelu uvek nas možete kontaktirati. Isto tako savetujemo vam da pogledate celokupnu našu ponudu klub stolica i klub fotelji kako bi ste se odlučli za model koji je vama najviše potreban.

Klub fotelja

Ako ne možete da se odlučite prilikom kupovine, najbolje je da nas posetite u našim salonima. Naši saloni u Beogradu i u Novom Sadu pružeju mogućnost testiranja modela i dostupnost štof karti i boja. Isto tako možete nas uvek kontaktirati u cilju dobijanja prave informacije za ono što vas interesuje. Uz našu pomoć i iskustvo budite ucereni da kupujete model koji vam u potpunosti zadovoljava vaše standarde.