Kancelarijska stolica Modrulj M 245

Kancelarijska stolica Modrulj, M 245 je stolica koju odlikuje visok stepen priljagodlivosti. Iz ovog razloga ovaj model je prepoznat kao favorit kod naših kupaca i klijenata.

Ono što je prvo i osnovno jeste da ovaj model ima garanciju do deset godina. Što ga automatski svrstava među među artikle sa kvalitetom i postojanošću.

Možete pogledati kompletnu ponudu modela M 245, ovde.

Kancelarijske stolice

Stolice koje nude podršku tokom rada jesu pravi izbor i rešenje. Savremeno poslovanje je ono koje podrazumeva da čovek provodi više od osam plus sati u sedećm položaju. Naravno kako bi dnevne poslove obavili bez muke, morate imati dobrog partnera u radu. Iz ovog razloga, modeli iz M 245 serije prepoznati su kao favoriti.

Kancelarijska stolica Modrulj, M 245

Naravno moramo napomenuti da je stolica M 245 multifunkcionalna. Bilo da Vam je potrebno rešenje oko opremanja kancelarije, konferencijske sale ili hola kompanije, stolica M 245 će se prilagoditi Vašim potrebama.

Veliki izbor opcija Vam je u ponudi kao i razni tipovi nogara. U zavisnosti koji materijal i boju preferirate prilagodiće se i po tom pitanju Vašim prohtevima i željama. Uvek imajte na umu da smo uvek u toku sa trendovima i stilovima koji se tiču enterijera. Tako da imamo veliku paletu boja, dezena i materijala, i uvek možete uraditi stolicu u omiljenoj boji.

Modrulj kao proizvođač kancelarijskih stolica, iskustvom je došao u uvid šta je kupcima potrebno. Svim kupcima je potrebna personalizovana stolica. Personalizovana stolica je ona koja je kompletno urađena po Vašim zahtevima, od debljine sunđera u sedalnom delu pa sve do opcije glavonaslona. Kada kupite ovakvu stolicu onda ne možete da imate problema tokom dugih radnih sati.

Možete proveriti zašto se ovaj model našao među najprodavanijim. I zašto su mnogi naši klijenti odlučili da baš njega odaberu kao svog poslovnog partnera. Uvek nas možete posetiti u našim prodajnim salonima u Beogradu ili u Novom Sadu. Naravno možete nas i  kontaktirati. Rado odgovaramo na svako Vaše pitanje i dajemo rado predlog ili sugestiju.