Klupa trosed M 410L/3

Šifra proizvoda: 8829

31.680,00 RSD

Proizvodni model, izbor boja materijala i opcija.

Klupa trosed M 410L/3

Opis:

  • Klupa trosed.
  • Crna metalna konstrukcija.
  • Tapacirano sedište i naslon (izbor boja i materijala)
  • Drveni otpresak sedišta i naslona.

Dimenzije:

Materijali za tapaciranje:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA – doplata 300 din + PDV po setu.

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 600 din. + PDV po setu

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 900 din. + PDV po setu

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV po setu

 

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV po setu

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit

Klupa trosed M 410L/3

Set za hol čekaonicu, Modrulj klupa trosed, idealna za čekaonice. Stolica je izrađena tako da se idealno kombinuje sa ostalim invetnarom iz vašeg enterijera. Isto tako nudimo opciju odabira boja prilikom tapaciranja. Možete pogledati i druge slične modele iz naše po nude. U svakom slučaju ova klupa može naći široku primenu u vašoj firmi ili kompaniji. Ono što je najvažnije jeste da se ovaj model idealno kombinuje uz sve stilove i trenodove kada govorimo o enterijerima i uređenju prosotra.

Klupe za holove

Prilikom donošenja odluke o kupovini možete nas uvek kontaktirati kako bi smo vam pomogli pri odabiru. Isto tako imajte u vidu da svaki model možete opciono dizajnirati po vašoj želji ili standardima vašeg ambijenta.

Ako ste u potrazi za holskim nameštajemstolicama ili foteljama možete slobodno posetiti naše izložbene salone u Beogradu i Novom Sadu. Na ovaj način vi možete pogledati i izbor materijala za tapaciranje. Naravno ako je vaša opcija da nas kontaktirate, možete to učiniti. U oba slučaja naše ljubazne kolege će se pobrinuti da vam pruže pravu informaciju kako bi načinili idealnu kupovinu.