Klupa trosed M 410PF/3 pvc

Šifra proizvoda: 8834

27.720,00 RSD

Proizvodni model, izbor boja materijala i opcija.

Opis:

  • Klupa trosed.
  • Crna metalna konstrukcija.
  • Naslon i sedište od perforirane plastike.

Dimenzije:

Boje pvca:

  • Crna.
  • Plava.
  • Ostale boje na upit.

Više o proizvodu:

Prilikom uređivanja jednog poslovnog objekta nije dovoljno obratiti pažnju samo na enterijer kancelarije. Ono što je takođe bitno kako bi se ostavio što bolji i pozitivniji utisak jeste i sve ono što se nalazi ispred i oko kancelarije. Iz tog razloga morate imati na umu da je adekvatno i profesionalno uređena čekaonica tj. lobi jednako važan segment preduzeća na koji se mora obratiti pažnja.

Pre svega važno je da postoji udobna klupa koja će vašim strankama i klijentima ponuditi komforan i kvalitetan smeštaj, pa će samim tim i čekanje na prijem u kancelariju biti prijatnije. Odličan izbor za sve koji žele moderno da urede čekaonicu u svojoj firmi jeste klupa trosed iz Modrulj asortimana.

Klupa trosed ima metalni ram, koji joj omogućava vrhunsku stabilnost i izdržljivost, a sedište i naslon izrađeni su od perforirane plastike. Kupcima je na raspolaganju mogućnost izbora boja PVC materijala, pa tako u zavisnosti od enterijera svog poslovnog prostora možete iskombinovati i boju ove klupe troseda.

Kada su u pitanju dimenzije ovog komada nameštaja dužina je 156 centimetra, a visina 83 centimetra. S obzirom na prepoznatljiv kvalitet Modrulj proizvoda, ne treba sumnjati da će ova klupa trosed u potpunosti zadovoljiti i najviše standarde.