LOOP IN

Šifra proizvoda: 19622

2.160,00 RSD

LOOP IN, savršeno rešenje za one koji ne znaju šta će sa silnim kablovima u svojoj kancelariji. Laka instalacija i savremeni dizajn, omogučavaju vam da kombinujete utično mesto i mogućnost da sakrijete kablove koji vam smetaju.

+

Loop In pripada novoj generaciji modularnih elektičnih utičnica. Kako se trudimo da opremanje prostora osavremenimo, tako je primena smart tehnoloških rešenja sve češća.

Pametan dizajn je onaj koji omogućava da se istovremeno štedi prostor prilikom opremanja i dobije na produktivnosti u prostoru gde se radi. Što se tiče životnog prostora i opremanja domova, ovaj uređaj maksimalno štedi vreme, trud i daruje efikasnost.

Moderne i savremene  enterijere krasi sve veći broj rasvetnih uređeja ili dekrorativnog svetla. Ovo sami tim i označava veći broj prekidača ali  i priključaka. Ono što modularni progam iz našeg asortimana omogućuje jeste idealno uklapanje u moderni poslovni ambijent. Modularne utičnice zapravo kompaktni grupišu broj žica na jednom mestu i time olakšavaju posao i rad.

Izbor onoga što smo mi uvrstili u prodajni asortiman je potreba sve većeg broja naših klijenata. Tako da nudimo sve veći broj različitih modularnih rešenja. Naravno radi se o ekstra kvalitetu i bojama koje odgovaraju svakom enterijeru.

Loop In nam dolazi u dve varijante boja koje se najčešće traže kod ovakvih proizvoda. Njegova stilska uklopivost u bilo koji radnu površinu je velika. Organizuje kablove i vaš radi deo je šist, pregledan i pruža vam sve vrste radnih manevara.

Kod ovakvih uređaja se vodilo računa da stil i dizajn u potpunosti odgovaraju modernom opremanju prostora.