Italijanski pult program Z2 outlet, rasprodaja izložbenog eksponata

Šifra proizvoda: 12091

OBAVEZNO prilikom porudžbine naglasiti da je roba OUTLET!

Proizvođač: Quadrifoglio Group

Rasprodaja izložbenih eksponata po nabavnim cenama. Slike dimenzije i tehničke informacije imate u galeriji slika, za više informacija pozvati na telefon ili pisati na mail. Prodaje se kompletan pult sa visokim ormarom koji sadrži sledeće:

  • Pult sa led rasvetom, radnim i pomoćnim stolovima, cena 307.000,00din – 30% popust = 214.900,00din + pdv.
  • Visoki ormar, kompletna kompozicija sa skice, cena 239.000,00din – 30% popust = 167.300,00 + pdv.

Prodajna cena kompletne ponude nameštaja je 546.000 din + pdv., popust za prodaju izložbenih ekponata je 30%, tako da je krajnja cena za kompletnu seriju: 382.200,00 din. + pdv.

Čistoća arhitekture i jaka kohezija između materijala su posebnosti projekta koje otkrivaju karakteristike Z2. Drvo, lak i svetlina kombinovani u dobrom balansu stvaraju savršenu sinergiju između funkcije i dizajna, elegancije i jednostavnosti. Z2 sistem je u stanju da kombinuje dobrodošlicu prijema sa skrivenim unutrašnjim radnim prostorom korišćenjem modularnih elemenata. Stil i elegancija bez zanemarivanja funkcionalnosti su bitan aspekt svake prijemne jedinice. Z2 pozdravlja Vaše goste i promoviše konverzaciju pametnim kombinacijama boje, oblika i materijala. Omogućava vašim gostima da se osećaju samouvereno. Prijem je prvi kontaktni element sa spoljnim svetom, ali postaje sve više poput radne stanice: Z2 kombinuje konverzaciju i efikasnost rada. Stroge linije i kombinacije završne obrade međusobno stvaraju suštinski dizajn za konačan efekat upečatljivog identiteta. Z2 je uvek u savršenom balansu sa prostorom koji ga okružuje. Pravi i 90 ° pultovi: jednostavni i osnovni oblici koji naglašavaju kvalitet i glamur radnog mesta. Pametna igra elemenata i svetla čini da skladnost dominira. Z2 posvećuje veliku pažnju detaljima, kao što su 45 ° povezujući elementi za uglove i preklopnike, vidljivi šavovi kože, LED svetlost ispod pulta i na strani operatera, poslednji, ali ne i najmanje važan detalj se tiče upravljanja kablovima na radnim mestima, zahvaljujući pristupu integrisanom na radnoj ploči.