Uređenje kancelarijskog prostora: Boje u trendu

Featured image
Uređenje kancelarijskog prostora zahteva malo veštine kreativnosti i naravno doslednosti. Ako ste pratili trendove kancelarijskog dizajna tokom poslednje decenije, nesumnjivo ste primetili nedavno omekšavanje izbora materijala, tekstura i boja.

Uređenje kancelarijskog prostora

Čini se da je ovo omekšavanje povezano sa drugim temama koje su trenutno u trendu. Ono što je u trendu jeste poboljšanje kancelarijske akustike, dodavanje prostora za privatnost i telefonske pozive. Isto tako možemo primetiti da klasični kancelarisjki stil poprima sasvim novu dimenziju. kancelarisjki stil Iako bi taj novi trend verovatno mogao da bude totalno drugi članak, ovde želimo da istaknemo jedan poseban aspekt: boju. Konkretno, razne nijanse ružičaste boje koju dizajneri enterijera sada koriste u opremanju poslovnih prostora je sasvim nešto inovativno. Isto tako razne nijanse plave boje i kombinacija plavih tonova nas podseća na "navy" stil koji je pre par godina bio jako popularan. Ono što je bitno kada se radi o bojama jeste da iako pratite stil pratite i koncept vaše kompanije i sam njen brend. Modrulj uvek može izaći u susret tako što će i kancelarisjki nameštaj i kanclearijske stolice napraviti po bojama i dezenima koje vi želite.

Enterijer i kancelarija

Boje su definitivno te koje određuju trend ove i naredne sezone. Tako da bilo da preferirate minimalizam ili industrisjki stil možete uvek naći trendi boju koja odgovara vašim poslovnim afinitetima. Najbitnije od svega jeste da pre odabira boje vidite i odredite mesta za kancelarijske stolove i načine sedenja. Pošto je prirodno svetlo nešto na šta se morate osloniti prilikom rada. Takođe ne zanemarite dekoraciju i senke, svi ti kako se nama čini detalji zapravo daju potpunu sliku vašeg poslovnog prostora.