Ergonomski model M 802

Featured image
Ergonomski model M 802, je nov model ergonomske stolice u našem asortimanu. Modrulj uvek osluškuje želje svojih korisnika, i samim tim se trudi da uvek ponudi nešto novo. Kada kupujete ergonomsku stolicu, vi ne kupujete samo "dobar izgled", vi kupujete udobnost koja mora biti bez premca.

Ergonomski model M 802

stolice beograd Model M 802 je stolica koja nudi sve ono što možete zamisliti da poseduje jedna dobra ergonomska stolica. Sama konstrukcija i dizajn stolice u velikoj meri prate potrebe kičmenog stuba dok je u sedećem položaju. Ovakav dizajn stolice omogućuje vam dugotrajno sedenje bez osećaja napora, umora ili bola. Stolica dolazi sa svim neophodnim opcijama koje olakšavaju osmočasovno sedenje. Glavonaslon stolice takođe prati anatomiju tela, i u ovom slučaju možemo reći da je on idealan nastavak samog naslona. Sedište ove ergonomske stolice jeste prostrano što je kvalifikuje za sve tipove i pozicije sedenja.

Ergonomske stolice Modrulj

Ergonomske stolice Modrulj, u svom asortimanu imaju dosta modela i naravno opcija za sve te modele. Možete naći idalnu stolicu za vas. Ono što izdvaja ovaj model od ostalih je možda izrada ove stolice u mreži ili inovativni dizajn koji naginje ka futurizmu. M 802 je stolica koja može podsećati na gejmersku stolicu ali isto tako može podsećati i na futuristički industrijski dizajn. Kako sve više radimo za računarom, tako nam se i vreme koje provodimo sedeći produžava. Tahnologija sama po sebi napreduje možda nerealnom brzinom. Tako da tehnološki pogled i jeste pogled u budućnost. Iz tog razloga cela garnitura ergonomskih modela novije proizvodnje podseća na futurizam. Nije važno da li ste dizajner, arhitekta, programer ili advokat,... Važno je koliko vremena provodite za računarom. Ako radni dan provodite više od pet sati sedeći, vama je zaista neophodna dobra ergonomska stolica. Ergonomske stolice jesu idealne za one koji provode osam plus sati u sedećem položaju. Međutim mnogi kupe anatomsku stolicu tek kada počnu osećati izvesne tegobe, zamor i pad koncentracije. Kako bi sprečili da se ovo i vama desi, idealno je kupiti ergonomsku stolicu na vreme. Posmatrajte takvu kupovinu kao idealnu investiciju.

Ergonomska stolica i uređenje prostora

Modeli ergonomskih stolica se idealno uklapaju uz svaki koncept i stil uređenja prostora. Nije važno da li opremate poslovni prostor ili kućnu kancelariju. Važno je da znate da se ove stolice idealno uklapaju u svaki stil. Ako možda želite da testirate neki ergonomski model pre kupovine, mi vas rado očekujemo u našem izložbenom salonu. U našim salonima vi možete testirati sve one modele koji vam se čine idealnim za vaše potrebe. Naravno uvek nas možete i kontaktirati kako bi vam dali što preciznije informacije o onome što vas interesuje.