Veliko prolećno spremanje i enterijer

Featured image
Veliko prolećno spremanje i enterijer: Ovo tako ide zajedno, zar ne? Kako se bliže prolećni meseci sve smo više okupirani pospremanjem prostora oko nas. Nije važno da li se radi o životnom ili poslovnom prostoru, osećamo potrebu da nešto moramo promeniti, preurediti itd...  

Veliko prolećno spremanje i enterijer

Kada kažemo spremanje, mnogi misle na razmeštanje određenog nameštaja. Većina nas bi nov raspored u svom prostoru kada ga očistimo. Prilikom čišćenja prostora, vidimo da nam nešto fali, da je nešto dotrajalo i treba nam neki novi detalj, sitnica ili možda deo nameštaja ili stolica. image-1 Multifunkcionalne stolice su idealne ako i vaš prostor ima više funkcija. Stolica Be Com može biti idealna u opremanju konferencije sale, klub prostora ili trpezarije. Ova stolica dolazi u više boja i više opcija nogara, što je čini idealnom. Kada su u pitanju boje i dalje dominira taj minimalistički izraz sa primesom skandinavskog stila. Znači oslonite se na zemljane tonove, sive varijante i bele podloge. Međutim interesantno je to da su mnogi dizajneri enterijera počeli da eksperimentišu sa bojama i kontrastima. Ne pričamo o čuvenom "back to black" stilu. Već o kontrastu boja kao što je crvena kuhinja i zelene stolice, ili drveni radni sto u boji trešnje dok je stolica nežno plava... Sve su to trikovi koji vizualno daju formu koju je teško zaboraviti. A danas je sve imidž i stil, pogotovo ako govorimo o poslovnom opremanju.

Prolećno uređenje

Ako zaista trebate promenu u vašem prostoru, oslonite se na nas. Mi možemo ponuditi sve ono što vam je potrebno kako bi vaš prostor dobio nov izgled. Nameštaj urađen po meri je idealan ako ste primetili da vam je potreban dodatni ormar ili polica. Boju nameštaja sami birate tako da će se nov komad idealno uklopiti uz postojeći enterijer. Isto tako možete i sa stolicama, birajte boju, opcije i debljinu sunđera. Postanite dizajner sopstvenog prostora i dajte svemu lični pečat.