Klub/konferencijska stolica BE COM

Šifra proizvoda:

Klub/konferencijska stolica BE COM

Klub konferencijske stolice su postale takođe sinonim za udobnost. Be Com klub/ konferencijska stolica je prezenter inovativnog, minimalističkog dizajna.

Opremanje poslovnog ili životnog Modrulj

Ako vam je potrebno uređenje prostora ili konferencijske sale možete se slobodno osloniti na nas. Klub/konferencijska stolica Be Com može imati više namena i može se prilagoditi svakom prostoru. Možete stolicom Com opremiti trpezariju, dnevnu sobu, restoran ili konferencijsku salu.

Multipraktičnost stolica je sada jako moderno. Kao prvo stavlja se akcenata na prostoru i stilu. A to sve postižete ovim modelom stolice.

Klub/konferencijske stolice Modrulj

Ova klub/konferencijska stolica se može prilagoditi svakom enterijeru. Naravno boje birate vi, takođe i nogare za samu stolicu. Na taj način vi svom prostoru dajete onaj izgled koji želite i postižete jedinstveni stil. Vi ste zapravo kreator svog poslovnog ili životnog prostora.

Opremite svoj prostor po meri i uživajte u svom jedinstvenom stilu. Ako imate neku nedoumiciu ili su vam potrebne dodatne informacije oko modela slobodno nas možete kontaktirati. Takođe možete posetiti i naše izložbene salone u Beogradu i Novom Sadu i na taj način videti i testirati željeni model stolice. Takođe u našim salonima dostupne su i štof karte tako da možete videti i dezene, boje i dostupne materijale za izradu stolica.

Dodatne informacije

Zemlja porekla

Italija

Brend

Mecplast