Koja stolica je idealna za đake?

Featured image
Koja stolica je idealna za đake? Sve češće nam dolaze klijenti u potrazi za stolicom za decu. Naravno pitanje svih pitanja: Kako znati koja je odgovarajuća stolica za dete?

Koja je idealna stolica za đake

Ako kupujete detetu stolicu, prvo što je njima bitno jeste boja. Deca ćesto ne misle o funkcijama same stolice, koliko misle o boji stolice i o samom izgledu. Naravno da kod nas možete izraditi stolicu u boji koju dete želi ili u boji koja se slaže uz sam enterijer dečije sobe. Druga stvar koja je važna vama kada kupujete stolicu jeste ergonomija, udobnost i podrška za dečiju kičmu u razvoju. Ako je vaše dete do 12 godina onda vam predlažemo daktilo stolice. Sa daktilo stolicama ne možete pogrešiti kada je ovaj uzrast u pitanju. Ove stolice su svojim dizajnom idealne za dete koje je u razvoju. Ono što je bitno jeste da ove stolice mogu da se prilagode visini deteta i da na taj način detetu pruže podršku tokom obavljanja radnih zadataka i prilikom učenja. Ako je vaše dete starije onda možete pogledati druge opcije kao što su gejmerske stolice ili manjih dimenzija ergonomske stolice. Za koju god varijantu stolica da se odlučite uvek možete birati boju, debljinu sunđera i opcione delove kako bi detetu stolica bila što udobnija.

Dečija soba i radna stolica

Najmanje se obraća pažnja na sam radni sto kada se kupuje stolica. Ako već posedujete radni sto u dečijoj sobi idealno bi bilo da premerite dimenzije stola, uklapanje stolice uz radni sto je neophodno zbog dodatne udobnosti. Raspored u dečijoj sobi mora manje ili više ličiti na raspored u kancelariji. Radni sto i stolicu primaknite što možete više prirodnom izvoru svetlosti. Na ovaj način se u kancelariji podspešuje kreativnost, suzbija umor očiju i daje dodatni elan, na isti način će ovakva postavka uticati i na vaše dete.

Dodatna oprema za dečiju sobu

Kada kupite stolicu i uklopite je uz radni sto ostaje dodatna oprema. Ako ste kojim slučajem u potrazi i za radnim stolom, možete isto kupiti kod nas radni sto za vaše dete i to izrađen po meri. Što se tiče dodatne opreme tu su razne police, ormarići i pomoćne fioke. Međutim dodatnu opremu vam savetujemo da kupite tek kada krene dete u školu, tada ćete imati uvida u to koliko mu je potrebno prostora za knjige i stvari. Ako imate neke nedoumice ili su vam potrebne dodatne informacije pre same kupovine, možete nas kontaktirati. Isto tako u svakom momentu možete posetiti naš izložbeni salon i videti sve opcije i modele za dečiju stolicu. Naravno, možda bi najbolje bilo da povedete i vaše dete kako bi ono na licu mesta testiralo više modela stolica i odabralo onu koja mu najviše odgovara.