Mediteranski stil i opremanje prostora

Featured image
Mediteranski stil i opremanje prostora je sklad i imidž koji se dobija u isto vreme. Kako se mnogi spremaju za sezonu proleće/leto, tako je sve više tražen nameštaj koji upotpunjuje enterijer i eksterijer. 

Mediteranski stil i opremanje prostora

Stolica Venezia nam dolazi iz Italije. Stolicu je dizajnirao “Paolo Favaretto & Partners” 2006. godina. Stolica koja se sastoji od brizganog polipropilena sa vazdušnim kalupom druge generacije, takođe pogodna za spoljašnju upotrebu.Polipropilen ojačan staklenim vlaknima ubrizgavanjem. Stolica je kao što vidite ojačana staklenim polipropilenskim vlaknima tako da se idealno uklapa kako za spoljna, tako i za unutrašnja opremanja postora. Sam proizvođač BBB je stolicu u potpunosti prilagodio potrebi savremenog čoveka. Stolica ima veliko prostor u sedalnom delu, tako da pruža udobnost i određenu potporu za leđa. Dok u isto vreme inovativnost nije narušena. Sa ovim modelom stolice Venezia imaćete mali deo mediterana u vašem prostoru.

Opremanje prostora i stil

Stolice restoranskog tipa možete koristiti u trpezariji, restoranu, klubu ili bašti. One nude tu multipraktičnost koja ih ma gde se nalazile krasi. Stolica dolazi u više boja tako da se može uklopiti u bilo koju vrstu enterijera ili eksterijera. Možemo reći da je ovaj stolica spoj konceptualnog minimalizma, industrijskog dizajna i retro šika. Uz Venezia stolicu zaista dobijate svoje parče mediterana u bilo kom prostoru. Modrulj se trudi da uvek ponudi inovativne modele stolica ali i u isto vreme osluškujemo potrebe naših klijenata. Ako su vam potrebne dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam dati pravu informaciju ili sugestiju.

Enterijer Modrulj

Možda planirate da osvežite svoj prostor ili ga kompletno preuredite, naš savet je da nas posetite u našim izložbenim salonima kako bi pronašli idealan artikal za vas. Posetom našem salonu u Beogradu ili Novom Sadu stičete mogućnost da testirate željeni model stolice. Isto tako u našim salonima dostupne su sve štof karte i karte boja, tako da možete videti željeni dezen ili nijansu. Idealno je da pre kupovine "upoznate" stolicu koju ste izabrali, na taj način možete na adekvatan način isplanirati vaš enterijer.  U našu ponudu uvrstili smo mnoge modele stolica. Mi smo spremni da ponudimo inovaciju sa predstojeću sezonu proleće/leto. Budite nadahnuti i osvežite svoj prostor na pravi način. Mi vam za takvu priliku predlažemo da pogledate sav naš asortiman, i naravno za svaku informaciju stojimo vam na raspolaganju.