Konferencijska stolica M 1001

Šifra proizvoda: 10807

4.200,00 RSD

Pogledajte karakteristike konferencijske stolice M 1001 i poručite je online.

Konferencijska stolica M 1001: Konferencijska  tapacirana stolica, crna boja, ostale boje i materijali na upit. Rok isporuke na upit.

  • Metalni ram
  • Tapacirano sedište i naslon
  • Opterećenje: 110 kg

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica M 1001 je stolica koja je klasičnog izlgeda. Ovaj model stolice se može prilagoditi određenim uslovima i potrebama za koje je namenjena. Klasičan izgled stolice joj pomaže da se prilagodi potebi prostora i želji klijenta. Nosivost stolice je do 110 kg. Odlikuje jei uklapanje sa ostatkom nameštaja u radnom prostoru ili u kancelariji.

Možete pogledati celokupnu našu ponudu kancelarijskih stolica i istražiti modele koji Vas zanimaju. Veliki izbor modela, opcija i materijala možete pronaći kod nas. Imajte u vidu da izrađujemo sve stolice po Vašoj meri i želji. Tako da je potrebno samo da se odlučite za željeni model stolice i ostalo je sve prema zamisli vašoj.

Uvek nas možete kontaktirati radi nekog predloga, pitanja ili sugestije. Rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje. Naravno možete i doći do nas u naše salone kako bi testirali i isprobali vaše željene modele stolica.