Konferencijska stolica M 410 hrom

Šifra proizvoda: 9446

5.760,00 RSD

Konferencijska stolica Modrulj M 410 je proizvodni model, veliki izbor opcija boja i materijala, komponente većinski poreklom iz EU.

Konferencijska stolica M 410 je savršen model za upotrebu u konferencijskim salama ili velikim salama za sastanke zbog svog jednostavnog dizajna koji će se lako uklopiti u bilo kakav enterijer, ali i vrhunske udobnosti. Konferencijske stolice poput ovog modela su jako zahvalne pre svega zbog toga što su nenametljivog dizajna i boje, pa samim tim neće oduzeti na profesionalnosti nekog prostora.

Ovaj model konferencijske stolice je izrađen sa hromiranim okvirom, ali plastična obloga donjeg sedišta omogućava da se više njih mogu složiti jedna na drugu, što značajno olakšava posao kada je reč o velikim konferencijskim salama i kada je potrebno da ih uskladištite za narednu upotrebu.

Razlog zašto ova stolica spada u najbolje u svojoj klasi, jeste što dolazi sa mogućnošću da izaberete boje i materijala kojim će stolica biti tapacirana, pa samim tim i lako je uklopiti prema vašim potrebama. Napravljena je od italijanskog repromaterijala, i pored svoje radne upotrebe, može se koristiti i kao udobna stolica za svakodnevnu upotrebu.

Dimenzije:

Štof, mikrofiber, eko koža i ostali materijali za presvlačenje i tapaciranje

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.