Konferencijska stolica M 410/ergo

Šifra proizvoda: 9452

5.760,00 RSD

Konferencijska stolica Modrulj M 410 je proizvodni model, veliki izbor opcija boja i materijala, komponente većinski poreklom iz EU.

Udobna konferencijska stolica čini sate sedenja na sastancima, konferencijama i sličnim događajima znatno prijatnijim i produktivnijim. Sedište je tapacirano, kao i naslon koji je pravljen sa povećanom debljinom sunđera 40 mm. I u sedištu i u naslonu postoji ergo uložak koji prilagođava oblik stolice vašem telu i pokretima.

Opterećenje ove konferencijske stolice je 120kg, a izuzetnu čvrstinu joj daju metalne konstrukcije kao i otpresak sedišta i naslona. Od raspoloživih materijala možete birati eko kožu, štof, mikrofiber i druge materijale za presvlačenje i tapaciranje. Boja je takođe stvar vašeg izbora, pa stolicu možete poručiti u neutralnim nijansama ili jačim bojama koje će osvežiti vaš radni prostor. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu, a estetske karakteristike je čine vrlo privlačnom i lako uklopivom u različito uređene prostorije.

U kvalitet ove konferencijske stolice se možete uveriti u našem prodajnom salonu, a a raspolaganju vam je i Modrulj internet prodavnica, gde možete poručiti naše proizvode u svakom trenutku.

Dimenzije:

Štof, mikrofiber, eko koža i ostali materijali za presvlačenje i tapaciranje

 

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

Ponudjena cena se odnosi na sve boje mikrofibera sa lagera, ostale boje i materijale uz doplatu.

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit