Konferencijska stolica M 421/OM

Šifra proizvoda: 14942

13.200,00 RSD

Konferencijska stolica Modrulj M 421 je proizvodni model, veliki izbor opcija boja i materijala, komponente većinski poreklom iz EU/ITALIJA.

Konferencijska stolica M 421/OM

Cena osnovnog modela  je 9.300,00 + pdv (uračunata baza oznake MN bez rukonaslona), u ponudi je više tipova opcija i baza koji se isporučuju uz doplatu na osnovni model.

PVC školjka u boji po izboru.
Hromirani metalni kostur.
Mogućnost slaganja jedna u drugu.

Mogućnost izbora boje PVC školjke:

Konferencijska stolica M 421/OM je klasična bela Modrulj konferencijska stolica. Idelna za opremanje bilo koje konferencijske sale ili kancelarijskog prostora koji zahteva veći broj stolica.

Minimislistički dizajn ovog modela daje mu visok stepen prilagođavanja. Tako da ne možete ni u kom slučaju promašiti prilikom opremanja vašeg poslovnog prostora. Naravno uvek se možete osloniti na naše iskustvo prilikom kupovine kancelarijskih stolica.

Ukoliko je u pitanju tribina, seminar ili neki veći događaj, obezbedićete jednostavnije stolice za konferencijske potrebe. Stolice za ove potrebe iz našeg kataloga, osim pažljive i detaljne izrade, pružaju i značajan komfor.

Modrulj konferencijske stolice, celokupnu ponudu možete pogledati na našem sajtu. Ili nas možete posetiti u našim prodajnim salonima. Naši prodajni saloni u Beogradu i Novom Sadu nude mogućnost da testirate Vaš željeni model stolice. Na ovaj način, testiranja modela ne možete pogrešiti prilikom kupovine. Stojimo Vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i rado dajemo predloge. Možete nas kontaktirati i dobiti odgovarajući odgovor, predlog ili sugestiju.