Konferencijska stolica M 450C

Šifra proizvoda: 19051

15.720,00 RSD

  • Metalni crni plastificirani ram.
  • Tapacirani rukonasloni.
  • Tapacirano sedište i naslon (izbor boja i materijala)
  • Nosivost 110kg.
  • Proizvedeno u Srbiji (proizvodjač: Modrulj DOO)

Konferencijska stolica M 450C

Većina firmi i kompanija poseduje konferencijsku salu koja je namenjena prijemu klijenata, ali i sastancima zaposlenih na kojima se odlučuje o planovima, razvijaju strategije i vrši evaluacija dosadašnjeg rada. I Vašim zaposlenima i gostima je potrebna određena doza komfora, pa će poseban utisak ostaviti kvalitetne i udobne konferencijske stolice.

Konferencijska stolica M 450C, stolicu možete tapacirati u više boja i u 4 kategorije materijala, u zavisnosti od ličnih preferencija i ostatka enterijera firme. Prva kategorija materijala ulazi u osnovnu cenu proizvoda, dok se druga, treća i četvrta dodatno naplaćuju. Možete se odlučiti za elegantne i svedene boje, ili jarke koje će razvedriti vašu konferencijsku salu. Neka vaš radni prostor bude opremljen udobnim nameštajem po vašem ukusu.

Ove konferencijske stolice su izuzetnog kvaliteta, i mogu izdržati opterećenje do 120 kg. Pogledajte celokupnu ponudu Modrulj kancelarijskog nameštaja, i opremite svoju konferencijsku salu ili kancelariju nameštajem po najvišim standardima. Posetite Modrulj izložbeni salon ili poručite online željeni nameštaj.

Dimenzije:

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

Konferencijska stolica M 450C

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY, ulazi u osnovnu cenu proizvoda

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA, ulazi u osnovnu cenu proizvoda

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit