Laboratorijska (industrijska) stolica – M 209N/SO

Šifra proizvoda: 8812

14.520,00 RSD

Zemlja porekla Italija: Mecplast S.R.L.

Proizvodni model, proizvodjač: Modrulj d.o.o.

Opis modela:

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 209N

Dimenzije:

Materijali za tapaciranje:

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit

Modrulj labaratorijska (industrijska) stolica koju vidite deo je naše ponude kancelarijskog nameštaja. Koji se odlikuje vrhunskim kvalitetom, ali i izuzetnim komformom!

Sedište i naslon ove stolice napravljene su tako da pruže što veću moguću udobnost. Prilikom dugih radnih sati u industrijskim ili labaratorijskim uslovima. Ova stolica nalazi široku primenu u radnim uslovima, pa se tako može koristiti za rad u industiji, labaratoriji, ali i kancelariji.

Hromirana baza sa zvezdom pruža maksimalnu stabilnost stolice, dok se pet točkića na zvezdi pobrinulo i za njenu fleksibilnost i lakoću kretanja u toku sedenja.

Podešavanje visine ove labaratorijske (industrijske) stolice omogućava prilagodljivost stolice skladno s visinom onoga ko će u njoj sedeti, pa i ova pogodnost odlično deluje na njenu fleksibilnost i izvrsnu udobnost. Ona ima i metalni prsten koji služi za dodatno podizanje stolice, pa odgovara i u slučaju da je potrebna za rad na visokim stolovima.

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 209N

Dođite u naš izložbeni prostor i uživo se uverite u kvalitet, čvrstinu i udobnost ove industrijske stolice, a ukoliko želite, i u našem online katalogu videćete celu ponudu labaratorijskih i industrijskih stolica gde stolicu brzo i lako i brzo možete poručiti!