Laboratorijska (industrijska) stolica – M 630S/OM

Šifra proizvoda: 9892

7.440,00 RSD

  • Drveno sedište i naslon
  • Podešavanje visine gasnim cilindrom
  • Mehanizam naslona, podešavanje nagiba i visine naslona.
  • Plastična baza
  • Opterećenje: 120 kg

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 630S/OM

 


Modrulj laboratorijske stolice izrađene su i dizajnirane tako da su veoma praktične za upotrebu. Njihova laka pokretljivost omogućava da se savršeno uklope u najrazličitije prostore. Napravljene su od izuzetno kvalitetnog materijala koji je lak i pogodan za održavanje. Njihovo opterećenje je i do 120 kilograma težine.

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 630S/OM ima drveno sedište i naslon, od lakiranog bukovog špera. Ovim je garantovana dugotrajnost i vrhunski kvalitet. Na ovoj stolici postoji mehanizam za podešavanje visine i nagiba naslona što omogućava da ovu stolicu mogu koristiti ljudi različitih gabarita i dimenzija. Omogućeno je i podešavanje visine gasnim cilindrom što ove stolice čini dodatno pogodnim za sve tipove ljudi.

Kada je u pitanju ova laboratorijska stolica ukupna visina, zajedno sa naslonom, je 78,5 cm, dok je visina samo sedišta 43,5 cm. Naslon je 34 cm širine, dok je sedište dimenzija 36×34 cm. Plastična baza ove stolice garantuje laku pokretljivost, što joj omogućava da se uklopi i u one najmanje prostore, pa se u skladu sa tim lako premešta po prostoriji.

Dimenzije:

Industrijska radna stolica M630S

Laboratorijske stolice Novi Sad i Beograd

Dođite u naš izložbeni prostor i uživo se uverite u kvalitet, čvrstinu i udobnost ove industrijske stolice, a ukoliko želite, i u našem online katalogu videćete celu ponudu labaratorijskih i industrijskih stolica gde stolicu brzo i lako i brzo možete poručiti!