Laboratorijska (industrijska) stolica – M 650CHF/RCO

Šifra proizvoda: 9558

22.080,00 RSD

  • Poliuretansko sedište i naslon.
  • Hromirani metalni nosač naslona.
  • Hromirana metalna zvezda.
  • Hromirani metalni prsten.
  • Pvc točkići.
  • Hromirani metalni rukonasloni.

 

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 650CHF/RCO

Kvalitetna Modrulj laboratorijska (industrijska) stolica je dizajnirana tako da vam olakša duge sate sedenja na poslu. Ti sati mogu biti izuzetno zamorni ukoliko nemate kvalitetnu podlogu za sedenje. Stolica je potpuno prilagodljiva korisnicima, tako da je moguće podešavati visinu i naslon. Čvrstinu stolici daju hrom zvezda i hrom nosači naslona, kao i hrom PVC rukonasloni. Bazu stolice čini metalni prsten i hrom zvezda sa pričvršćenim pvc točkićima.

Sedište i naslon su od poliuretana, zbog čega su vrlo praktični u laboratorijama i sličnim radnim prostorima, a istovremeno pružaju udobnost i praktičnost koji su potrebni tokom rada. Stolica je čvrsta, ali lagana za manipulisanje u prostoru, pa je lako možete prenositi u skladu sa potrebama. U ponudi je crni poliuretan koji se odlično uklopiti u svaki radni ambijent.

Akcenat je na kvalitetnoj izradi stolice, zbog koje je upravo ona izbor velikog broja naših klijenata, dok njen izgled zadovoljava i estetske kriterijume koje takođe smatramo bitnim. U kvalitet ove stolice se možete uveriti lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici.

 

Laboratorijske stolice

  • salon Beograd

  • salon Novi Sad

Dođite u naš izložbeni prostor i uživo se uverite u kvalitet, čvrstinu i udobnost ove industrijske stolice, a ukoliko želite, i u našem online katalogu videćete celu ponudu labaratorijskih i industrijskih stolica gde stolicu brzo i lako i brzo možete poručiti!

Takođe stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i sugestije oko kupovine. Kako bi prilikom kupovine odabrali stolicu koja najviše odgovara vašem poslu i potrebama. Mi ćemo se uvek potruditi da vam sa našim iskustvom uvek pomognemo prilikom izbora.