Laboratorijska (industrijska) stolica – M 650A/OM

Šifra proizvoda: 8792

14.040,00 RSD

  • Poliuretansko sedište i naslon
  • Podešavanje visine.
  • Pvc zvezda.
  • Asinhro mehanizam sa 3 ručke za veću nosivost.
  • Pvc točkići.

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 650A/OM

 

Dimenzije:

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 650a/om izrađena od crnog poliuretana.

Stolica je pogodna za razne vrste posla i radova u laboratoriji ili pri radu sa određenim hemikalijama. Lako se održava i čisti. Tako da ne može doći do brzog habanja materijala.

Maksimalno opterećenje praktične laboratorijske stolice iznosi 120 kg, baza sa crnim točkićima joj daje neophodnu čvrstinu i pokretnost. Od korisnih dodataka se izdvaja podešavanje visine gasnim cilindrom. U kvalitet ove stolice se možete uveriti lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici. Možete birati i dodatne opcije po volji ili vašoj potrebi.

Laboratorijske stolice

Dođite u naš izložbeni prostor i uživo se uverite u kvalitet, čvrstinu i udobnost ove industrijske stolice, a ukoliko želite, i u našem online katalogu videćete celu ponudu labaratorijskih i industrijskih stolica gde stolicu brzo i lako i brzo možete poručiti!

Naravno uvek nas možete kontaktirati za dodatnu konsultaciju ako vam treba predlog ili sugestija. Uvek ćemo se potruditi da naše iskustvo u poznavanju kancelarijskih stolica iskoristimo kako bi pomogli. Od nas uvek možete dobiti predlog oko kupovine određenog modela ili ako vam je potrebna neka dodatna informacija vezana za kupovinu.