KIČME ZA KABLOVE OVALNOG OBLIKA

Šifra proizvoda: 17473

3.615,00 RSD

ABL kičme za kablove ovalnog oblika sprečavaju oštećenje na kablovima i njihovo zapetljavanje. Sa njima svaka kancelarija ostaje uredna i organizovana. U ponudi su kičme u crnoj, beloj ili sivoj boji.

  • Organizuje i sakriva kablove, ujedno ih štiteći od oštećenja.
  • 16 segmenata.
  • Baza sa tegom za dodatnu stabilnost.
  • Pregrade unutar kičme omogućavaju zaseban prolaz za svaki od kablova.
  • Jednostavne za montažu: ne zahtevaju upotrebu alata ili posebnih veština.

Kičme za kablove ovalnog oblika dizajnirane  tako da organizuju vaše kable i žice od kancelarijskog stola do utičnica. Za napajanje i podatke. Naš fleksibilni plastični kanal omogućava da se kablovi ugrađuju bez oštećenja i čvorova.

Njegov asortiman omogućava organizovan, uredan završetak bilo kojem uredu. Upravljanje kablovima je oduvek bilo problem u kancelarijskom okruženju, a raznolikost uređaja koji se sada koriste u kancelarijskom mestu nažalost prate žice i kablovi. Naš asortiman kablovskih bodlji skriva kablove na najorganizovaniji način, omogućavajući postavljanje kablova za prenos podataka i napajanja uredno bez oštećenja. Uklanjanje i dodavanje novih kablova je posebno lako.

Moderne i savremene  enterijere krasi sve veći broj rasvetnih uređeja ili dekrorativnog svetla. Ovo sami tim i označava veći broj prekidača ali  i priključaka. A ovo znači i veći broj kablova koji povezuju razne uređaje kako bi sve funkcionisalo kako valja.

Kičme za kablove ovalnog oblika nam dolaze u tri boje metalik sivoj, beloj i crnoj boji. Ove boje su nejazastupljenije kada se radi o opremanju enterijera sa smart tehnologijom.

Izbor onoga što smo mi uvrstili u prodajni asortiman je potreba sve većeg broja naših klijenata. Tako da nudimo sve veći broj različitih modularnih rešenja. Naravno radi se o ekstra kvalitetu i bojama koje odgovaraju svakom enterijeru.