Konferencijska stolica M 455/M

Šifra proizvoda: 10375

20.640,00 RSD

Zemlja porekla Italija: Iwars S.P.A.

Proizvodni model, proizvodjač: Modrulj d.o.o.

Opis modela M 455/M:

 

Dimenzije:

Dimenzije [cm]
Ukupna visina: 80
Visina sedišta: 46
Širina sedišta: 49/55
Dubina sedišta: 45

 

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

Konferencijska stolica M 455/M

Štof, mikrofiber, eko koža i ostali materijali za presvlačenje i tapaciranje

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit

Konferencijska stolica M 455/M

Komforna konferencijska stolica učiniće duge sastanke i poslovne pregovore prijatnijim kako za vas, tako i za vaše klijente i saradnike, a ukoliko odaberete one u skladu sa enterijerom vašeg poslovnog prostora pomoći će vam i da ostavite dobar prvi utisak. Odličan izbor za opremanje sale za sastanke predstavlja Konferencijska stolica M 455/M, koja je deo ponude Modrulj kancelarijskog nameštaja.

Elegantne konferencijske stolice koje su uz to i udobne impresioniraće posetioce vaše firme ili kompanije. Konferencijska stolica M 455/M poseduje tapacirano sedište koje garantuje komfor, koji je zaista neophodan ukoliko se sastanci oduže. Stolica takođe poseduje i rukonaslone.

Modrulj, konferencijska stolica M 455/M, visoka je 80 cm, a može da podnese opterećenje od 120 kilograma, tako da će se lako uklopiti i u veće i u manje konferencijske sale, a odgovaraće svim vašim gostima.

Naslon ove stolice je u crnoj mreži, a sedište je tapacirano. Na raspolaganju su vam materijali za tapaciranje 4 kategorije, kao i širok spektar nijansi. Izaberite konferencijsku stolicu koja će u potpunosti odgovarati enterijeru vaše sale za sastanke.

Pogledajte detaljne dimenzije Konferencijske stolice M 455/M, kao i sve boje i materijale u kojima se može tapacirati sedište, i poručite željeni proizvod online ili u Modrulj izložbenom salonu.