LEVEL

Šifra proizvoda: 19550

10.336,00 RSD

ABL LEVEL ugradna utičnica je elegantno rešenje kako za radne stolove tako i za kuhinjske prostorije. Dolazi u tri različite dimenzije sa mnoštvom kombinacija utičnica i multimedijalnih konekcija.

 

Level dolazi iz ponude ugradnih kutija.

Artikal daje elegantno i stilsko rešenje koje se može uklapati po potrebi u svaki deo radne površine. Visok kvalitet i ravna površina ovog uređaja obogaćiju rdni prostor i daju mu na značaju.

Kako su potrebe radnih prostora različite tako je i ovaj uređaj dizajniran u tri različite varijante koje podržavaju razne opcije i funkcije.

Moderne i savremene  enterijere krasi sve veći broj rasvetnih uređeja ili dekrorativnog svetla. Ovo sami tim i označava veći broj prekidača ali  i priključaka. Ono što modularni progam iz našeg asortimana omogućuje jeste idealno uklapanje u moderni poslovni ambijent. Modularne utičnice zapravo kompaktni grupišu broj žica na jednom mestu i time olakšavaju posao i rad.

Izbor onoga što smo mi uvrstili u prodajni asortiman je potreba sve većeg broja naših klijenata. Tako da nudimo sve veći broj različitih modularnih rešenja. Naravno radi se o ekstra kvalitetu i bojama koje odgovaraju svakom enterijeru.

Level nam dolazi u bojama koje se preferiraju u enterijrskim rešenjima. Zahvaljujući visokoj priilagodljivosti ovaj uređaj je veoma zahvalan za inplementaciju u bilo kom radnom prostoru. Tako da je njegova funkcija i estetska, pruža pouzdanost i lako sortiranje. Zahvaljujući njegovom ravnom dizajnu ovaj artikal dobija sve više pobornika koji ga instaliraju u svoj radni prostor.