PODSTONI NOSAČ RAČUNARA

Šifra proizvoda: 19595

8.268,00 RSD

Robusan nosač računara napravljen od nakvalitetnijih materijala, prilagođava se svakoj veličini Vašeg kućišta. Fiksira se na ploča stola uz minimalno okupiranje Vašeg radnog prostora.

 

Podstoni nosač računara je uređaj koji vam štedi prostor prilikom rada. Efikasnost ovog artikla je velika i dozvoljava uređenje prostora po meri koja je vama potrebna.

Moderne i savremene  enterijere krasi sve veći broj uređeja i portabl monitora. Ovo sami tim i označava veći broj ekrana ali  i kabala. Ono što progam iz našeg asortimana omogućuje jeste idealno uklapanje u moderni poslovni ambijent. Nosači monitora su svakako jedno od najboljih rešenja koje dolaze iz stavke smart kancelarija.

Izbor onoga što smo mi uvrstili u prodajni asortiman je potreba sve većeg broja naših klijenata. Tako da nudimo sve veći broj različitih rešenja. Naravno radi se o ekstra kvalitetu i bojama koje odgovaraju svakom enterijeru.

Podstoni nosač ralunara jeste fino i kompaktno rešenje koje ubrzava vaš rad. Ono što je dodatna prednost jeste da se uređaj može korigovati prema vašim potrebama tako da je ispoštovana i ergonomska funkcija. Ergonomska funkcija zapravo vodi računa o vašem zdravlju i radu bez napora. Samim tim se vaša efikasnost na poslu podiže na viši nivo. Ovakva smart rešenja su zapravo prekoneophodna u savremenom svetu brzog poslovanja gde se vodi računa o zdravstvenom aspektu.

Stilski kompaktan i prilagodljiv ovaj proizvod je više nego dovoljan za brzo i lako obavljanje poslovnih aktivnosti..