Akcija!

Radna stolica M 221W

Šifra proizvoda: 28234

10.416,00 RSD

Uvoznik: Modrulj d.o.o.

Opis modela:

Radna stolica M 221W

 

 

Radna stolica M 221W

Radna stolica M 221W u potpunosti prati liniju tela, tako da zadovoljava ergonomske standarde. Stolicu možete pronaći u beloj boji i ona kao takva može u potpunosti da se prilagodi svakom poslovnom prostoru. Zbog svog dizajna ovaj model stolice može u potpunosti da zadovolji potrebe rada od kuće.

Stolica takođe dolazi u kompletu sa rukonaslonima koji prate liniju i položaj ruku pri odmaranju. Na ovaj način vi možete da relaksirate mišiće ruku, koji su u nepravilnom položaju dok kucate za tastaturom računara.

Ergonomske kancenarijske stolice

Najbolje kancelarijske stolice su one koje se u potpunosti prilagođavaju vama i vašim potrebama. Naravno kada pronađete model stolice koji odgovara vama u potpunosti, najbolje bi bilo i da se uklapa u poslovni enterijer. Ono što možemo reći jeste da se model M 221 u potpunosti uklapa u moderno i savremeo uređenje poslovnog prostora. Isto tako ovaj model ergonomske stolice možete kupiti i za vašu kancelariju kod kuće.

Stolica je optimalne veličine, ne zauzima puno prosotra i na taj način se automatski kvalifikuje kao dobar i pouzdan partner ako radite od kuće. U svakom slučaju stojimo vam na raspolaganju ako zatrebate još koju dodatnu informaciju. Isto tako možete nas i posetiti u našim izložbenim salonima kako bi testirali vaš željeni model stolice.

Dodatne informacije

Garancija

Nosivost

120kg

Zemlja porekla

Kina